Instagram
TRAJNI UKRAS

Najženstvenije tetovaže zbog kojih djevojka u vama nikada neće požaliti

Tetoviranje tijela u modi je već desetljećima. No, kako se mijenjanju i modni trendovi, tako se mijenja i ono što je 'In' u svijetu tetovaža. Ipak, ovi ukrasi tijelu trajniji su od sezonskih cipela ili kaputa, pa odluku nije lako donijeti. Ovog ljeta razmislite o nekim od opcija koje donosimo, kako biste već iduće jeseni svoje tijelo ukrasili na poseban i unikatan način.

Većini ljudi bar je nekoliko puta u životu palo na pamet istetovirati jedan dio tijela. No, trajnom tintom obojati dio kože velika je odluka koju možemo požaliti, stoga je vrlo važno odabrati poseban simbol koji će vašem ukusu odgovarati do kraja života.

Vaše se osobne sklonosti vremenom mogu mijenjati, pa budite sigurni da ne odaberete pogrešan dizajn.

Od prekrasnih geometrijskih uzoraka i zadivljujućih sitnih tetovaža do blistavih točkastih tonova, ovih dana postoji doista beskrajan izbor tetovaža koje možete izabrati.

U posljednje vrijeme nametnule su se prekrasne malene tetovaže, diskretne i elegantne, po mjeri žene koja prati trendove i ima smisla za lijepo. Prilično neprimjetne, ali posebne, dobile su i svoju ljupku šarenu verziju, izrađenu tehnikom koja nalikuje oslikavanju vodenim bojama.

Pogledajte neke od primjera koje bismo mi rado razmotrili kao ukras našim tijelima.

Linker
16. travanj 2024 22:41