Y LE PARFUM

Mirišite kao Lenny Kravitz: Rock zvijezda među parfemima dobila je dostojnog ambasadora

Y Le Parfum, koji njegov tvorac opisuje kao ‘rock zvijezdu među mirisima’, dobio je i dostojnog ambasadora - američkog rockera Lennyja Kravitza.

Kao što svaki glazbenik može svojom interpretacijom stvoriti novu pjesmu od nekog evergreena, tako je i s dobro poznatim parfemima u novom ‘aranžmanu’. Legendarni miris Y francuskog brenda Yves Saint Laurent Beauty u novoj izvedbi Dominiquea Ropiona ‘zvuči’ posve drukčije od svih prijašnjih verzija, jer je poznati parfumer primarnoj noti tamjana dodao lavandu i pačuli te postigao orijentalno-puderasti dojam.

Y Le Parfum, koji njegov tvorac opisuje kao ‘rock zvijezdu među mirisima’, dobio je i dostojnog ambasadora - američkog rockera Lennyja Kravitza. Njegov osobni stil - koji definiraju dredovi, gomila srebrnog prstenja, tamne naočale i savršeno krojene jakne od crne kože pitona - najbolje dočarava efekt što ga ostavlja Y Le Parfum, a to je diskretni luksuz.

image
O parfemu kojeg reklamira Kravitz je rekao da ga podsjeća na trenutke druženja s djedom koji je uvijek bio besprijekorno dotjeran
PRESS

‘Došlo je vrijeme da ja idem stopama svoje kćeri’, prokomentirao je Kravitz ulogu parfemskog ambasadora, s obzirom na to da njegova kći Zoë Kravitz surađuje na isti način s YSL Beauty još od 2017. L’Occitane nema zaštitna lica za svoje parfeme, ali je nova muška kolekcija posvećena osnivaču brenda Olivieru Baussanu i svaki od tri mirisna noviteta opisuje neku epizodu iz njegova života. Baš kao i J’ose Men - iz parfemske radionice Josea Eisenberga.

Linker
17. travanj 2024 22:25