omiljeno tv lice

Minea izgleda bolje no ikada! Voditeljica otkrila kojim tretmanima je tijelo dovela u top formu

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea oduvijek je otvoreno govorila o izazovima koje je imala s kilogramima. Budući da je sklona debljanju, opuštanje po pitanju prehrane i vježbanja nije opcija. Uz disciplinu na ovim poljima, svoj je ‘beach body‘ režim obogatila i neinvazivnim tretmanima.

Nećemo spominjati broj kilograma koje je uspjela eliminirati, samo ćemo reći - Minea izgleda odlično! Nije to samo rezultat posebnog režima prehrane i vježbanja, otkriva TV voditeljica, nego i ‘male pomoći estetske medicine’.

- Našla sam svog saveznika! Odlučila sam ove godine potražiti malu pomoć u oblikovanju tijela. Budući da redovito vježbam, počela sam čak i trčati na što me motivirala upravo ambasadorica ili da kažem maratonka Poliklinike Bagatin, pravilno se hranim i vodim zdrav život, trebao mi je još jedan poticaj da ostvarim svoje ciljeve i dođem do tih željenih rezultata. Dodatna doza samopouzdanja i zadovoljstva vlastitim izgledom ne može škoditi, zar ne? – kaže Minea koja je uvijek otvoreno govorila o svojoj sklonosti debljanju, a u dobi od 43 godine napokon je zadovoljna izgledom tijela jer je prošla tretman ‘zelenim zrakama’. Emerald laser, novo čudo tehnologije, uklanja masne naslage i zateže kožu, a Ana Mogulić iz Poliklinike Bagatin tvrdi da je 100 posto siguran.

Čitajte i: Minea zablistala: Malim rezom potpuno je promijenila izgled te oduševila prijatelje

image
Uređaj je dostupan samo u poliklinici Bagatin
PR

- Emerald ima deset diodnih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu, ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu. U jednom tretmanu se može tretirati nekoliko područja - kaže Ana Mogulić, dodajući da Emerald ima samo jednu nuspojavu - izgubljene centimetre.

- Dugo se nisam ovako dobro osjećala u svome tijelu. Dolaske na tretmane ne doživljavam kao obavezu, već kao trenutak 'za sebe', gdje se mogu odmoriti i opustiti nakon svih odrađenih snimanja. Što se tiče mojih dosadašnjih rezultata - njima sam prezadovoljna! Centimetri se doslovno tope - zaključuje Minea.

image
Minea na 3D skeneru, koji očitava brutalnu istinu - točne mjere struka, bokova, grudi, bedara…
PR
Linker
05. ožujak 2024 18:00