Getty Images/iStockphoto
Nikad lakše do preplanule puti

Marmelada od koje se ne deblja!

Marmelada za sunčanje postala je pravi klasik za brže postizanje preplanulog tena na plaži.

Marmelada za sunčanje postala je pravi klasik za brže postizanje preplanulog tena na plaži.

Pospješuje tamnjenje kože, a posljednjih nekoliko godina ultimativni je hit među svim ljubiteljicama preplanulog tena. Također, idealna je za relativno kratke godišnje odmore kada želimo maksimalno iskoristiti vrijeme za sunčanje i dobivanje boje. Ove godine Kozmetika Afrodita slavi već petu godišnjicu od prvog predstavljanja Afroditinog ljetnog hita - marmelade.

Budući da su u Kozmetici Afrodita oduvijek vjerovali u moć prirode i na nju se oslanjali dugi niz godina, odlučili su ove godine stvoriti novu Natural Marmeladu za brzo dobivanje prirodnog preplanulog izgleda! Odlikuje ju certificirana 99% prirodna receptura, a pogodna je i za njegu osjetljive kože!

Osim što će vam omogućiti prekrasan preplanuli ten, Afrodita marmelada za sunčanje njeguje vašu kožu zahvaljujući bazi s prirodnim uljima koji hidratiziraju i hrane kožu te joj pruža neodoljiv sjaj. Jojobino, maslinovo, kokosovo ulje ta karite i kakao maslac poboljšavaju elastičnost kože, a ujedno su primjereni i ako imate osjetljivu ili isušenu kožu.

A za sve ljubitelje suhih ulja, Afrodita ima varijaciju na temu u obliku marmelade u suhom ulju! Suho ulje pomoći će vam u bržem i intenzivnijem postizanju preplanulog tena, a dodatak šljokica pružat će vam neodoljiv sjaj koži. Suho ulje sadrži uljni kompleks od mrkve, maslina i oraha koji hrani, njeguje i vlaži kožu, a neodoljiv miris nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ako ste u potrazi za marmeladom koja ujedno ima i zaštitni faktor, Afrodita vam je omogućila i to. Tropical Marmelada sa zaštitnim faktorom 10 osigurat će vam sigurno, brzo i intenzivno dobivanje preplanulog tena. Zahvaljujući prirodnim sastojcima kao što su potpuno organsko kokosovo ulje, karite i kakao maslac te ekstrakt mrkve s visokom koncentracijom beta-karotena, marmelada vlaži kožu i opskrbljuje je hranjivim tvarima, a dodanim antioksidansima štiti je od negativnih vanjskih čimbenika i potiče obnovu stanica.

Afroditina marmelada idealna je za kombiniranje s još nekoliko ljetnih osvježenja i proizvodima za zaštitu od sunca iz Afroditine Sun Care linije, za osvježenje na plaži i nakon sunčanja, Sun Care Coco Joy maglica za tijelo i te za potpunu zaštitu Sun Care Sport krema s faktorom 30.

Za sam kraj, ne zaboravite na zaštitni faktor tijekom izlaganja suncu, ali i njegu nakon sunčanja. Nahranite svoju kožu i osigurajte joj hidrataciju mlijekom i jogurtom za njegu nakon sunčanja kako bi ugodno ohladili i mirili kožu te joj vratili izgubljenu vlagu.

Linker
26. travanj 2024 13:29