miris luksuza

Inspirirani slavnim štiklama s crvenim potplatima: Christian Louboutin izbacio čak sedam parfema

Dugo iščekivana kolekcija parfema dizajnera Christiana Louboutina ugledala je svjetlo dana! Sedam uniseks mirisa stiže u glamuroznim bočicama vatreno crvene boje, kojom se Louboutin i proslavio.

Poznat po luksuzu, glamuru i prepoznatljivom smislu za stil, dizajner Christian Louboutin osvojio je srca žena diljem svijeta dizajniravši štikle s vatreno crvenim potplatom koje su i danas simbol luksuza.

Na listi njegovih obožavatelja nalaze se Blake Lively, Sarah Jessica Parker, Melania Trump i brojne druge slavne dame, što dovoljno govori o uspjehu dizajnera koji je prvi crveni potplat na cipelama 1991. premazao - lakom za nokte.

Prije nekoliko godina Louboutin je svoju ponudu odlučio proširiti na svijet kozmetike pa je izbacio lakove za nokte, a zatim i ruževe za usne, sjajila i maskaru, no bez obzira na broje upite fanova, parfemu nije bilo ni traga ni glasa sve do sada.

Slavni dizajner sa svojom si je prvom kolekcijom zaista dao oduška pa je izbacio cijelu liniju pod nazivom Loubiworld, u kojoj se nalazi čak sedam uniseks mirisa!

Parfemi dolaze u vatreno crvenim bočicama u obliku dijamanta, a vizualno se razlikuju po živopisnim srebrnim čepovima u obliku bodeža, mačke, lubanje, ananasa...

Jedan od dizajnerovih favorita je miris pod nazivom Loubirouge.

"Ako vam mirisne note ništa ne znače, zamislite parfem Parižanke koja ne želi otkriti koji miris nosi", izjavio je za Britanski Vogue.

Kolekcija Loubiworld tako sadrži mirise pod nazivima Loubicroc, Loubifunk, Loubiraj, Loubikiss, Loubidoo i Loubicrown, koji će se prodavati na ekskluzivnim prodajnim mjestima poput njujorškog Saksa, i to po cijeni od 300 dolara, odnosno 2.068,54 kuna. Saks Fifth Avenue nudi shipping opciju i do Hrvatske.

Linker
20. travanj 2024 02:13