Profimedia, AKM-GSI
BORILA SE KAO LAVICA

Drew Barrymore o teškom gubitku kilograma: 'Jednostavno se opustim...'

'Borila sam se kao lavica' - napisala je glumica Drew Barrymore (43) uz fotografiju prije gubitka 11 kilograma i onu nakon, s kojom je napokon zadovoljna.

U samo tri mjeseca uspjela je izgubiti 11 kilograma, ali Drew Barrymore priznaje da joj nije bilo nimalo lako. I dok većina govori da "samo treba vježbati i paziti na prehranu", ona je priznala kako njoj to nije uopće bilo jednostavno te da se zaista borila kao lavica kako bi se riješila viška kilograma.

Drew Barrymore / Instagram

- Kada gledam fotografije ne društvenim mrežama, stalno mislim kako moram biti najbolja verzija sebe, ali u stvarnom životu se toga ne držim pa mi treba netko tko će me natjerati na to - priznala je Drew kojoj je najveća potpora bila njezina trenerica Marnie Alton.

Drew Barrymore / Instagram

Drew Barrymore / Instagram

- Ovo sam ja s 11 kilograma manje na istom mjestu. Vidi se koliko sam mršavija u licu i za ovo mi je trebalo mnogo truda. Uz dijetu i trening borila sam se kao lavica. Prokleti bili geni, ali hvala vam na svemu dobrome. Znam da mogu biti ono što želim, čak i kad je užasno teško - dodala je glumica koja ima mnogo iskustva s yo-yo efektom koji dolazi s dijetama. Prije dvije godine je izgubila 10 kilograma za ulogu u seriji "Santa Clarita Diet", ali ih je u međuvremenu vratila.

- Jednostavno se opustim. Kad snimam seriju gotovo da i ne jedem, odnosno jedem samo vegansku hranu i vježbam gotovo svaki dan, da bih se u trenu našla kako se gušim u nekom junk foodu. Jednostavno sam gurman, ovožavam hranu i putujem svijetom kako bih isprobala različite okuse pa se tako između snimanja svaki put udebaljam - svjesna je svojih problema, koji nisu vezani samo uz gene.

Linker
16. travanj 2024 15:51