Splash News
Gluma je samo jedan dio posla

Dakota Johnson otkrila fitness plan koji ju je pripremio za golišave scene u filmovima

Nije lako skinuti se pred kamerama, pogotovo ako moraš glumiti uz jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu...

Nije lako skinuti se pred kamerama, pogotovo ako moraš glumiti uz jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu...

Pred 28-godišnju glumicu Dakotu Johnson redatelji su stavili težak zadatak.

U franšizi "Pedeset nijansi sive" zadatak joj je utjeloviti glavnu junakinju, o kojoj obožavatelji već imaju viziju na temelju knjiga autorice E. L. James, a pritom se u mnogim scenama publici prikazati potpuno gola - na velikom platnu.

Marljiva Dakota golišave scene nije mogla prepustiti slučaju pa je, poput prave profesionalke, za svaki film vježbala mjesecima, a Harper's Bazaar otkrio je i kako su izgledale njezine pripreme za najnoviji film "50 nijansi slobodniji".

USA. Dakota Johnson and Jamie Dornan in the  ©Universal Pictures new movie: Fifty Shades Freed (2018). 
Plot: The third installment of the 'Fifty Shades of Grey' trilogy., Image: 362779396, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark

Kako bi postigla zavidnu formu, Dakota je unajmila trenericu Ramonu Braganzu, poznatu po metodi "3-2-1 Fitness Training", a kojoj se na popisu slavnih klijenata nalazi i Jessica Alba. Jessica s Ramonom trenira od svoje 17 godine, a uz nju vježbaju i Halle Berry, Amanda Seyfried, Anne Hathaway i Kate Beckinsale.

Ramona i Dakota posebnu su pažnju posvetile jačanju ramena i vježbama zbog kojih trbuh postaje ravan, stražnjica čvrsta, a ruke vretenaste.

Svaki trening uključivao je i 30-minutne kardio vježbe, a kako Dakoti ne bi bilo dosadno, Ramona je u rutinu umiješala i plesne pokrete, jogu, pilates i kickboxing.

Glumica je vježbala s laganim girjama kako ne bi pretjerano napumpala mišiće, ali je na gotovo svakom treningu oko gležnjeva nosila utege.

Vježbala bi i na setu, u prikolici koja je dovoljno prostrana za izvođenje iskoraka, čučnjeva, plankova i trbušnjaka.

Prije napornog treninga s Ramonom, Dakota bi često odradila i sat joge u zagrijanom prostiru, kako bi joj cirkulacija proradila, a tijelo dobilo fine, izduljene mišiće.

avant-premičre du film CINQUANTE NUANCES PLUS CLAIRES - Mardi 6 février ŕ la Salle Pleyel en présence de :
Dakota Johnson - 'Fifty Shades Freed' Paris Premiere on February 6th, 2018., Image: 362529219, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Linker
26. travanj 2024 15:19