‘brinimo za zdravlje‘

Biljana Borzan u sjajnoj je formi! Političarka podsjetila kako i kod kuće treba brinuti o sebi

Zastupnica u Europskom parlamentu svjesna je da je u zdravom tijelu zdrav i duh. Budući da je inače i liječnica, Biljana Borzan ne propušta podsjetiti ljude koliko je važno brinuti o vlastitoj formi i zdravstvenom stanju.

'U zdravom tijelu zdrav je duh', poslovica je kojom se vodi Biljana Borzan, pa unatoč svim obavezama nastoji redovito vježbati. Objavom na društvenim mrežama, a koja zorno prikazuje kako 49-godišnja Osječanka vježba kod kuće, jasno je dala do znanja da se laganog treninga neće tako lako odreći.

Biljana Borzan prisjetila se prošlosti: ‘Moja medicinska sestra mi je rekla: Doktorice, ja vas mrzim!‘

Zastupnica u Europskom parlamentu inače je liječnica pa ne čudi što važnost zdravog života nije zanemarila ni tijekom pandemije koronavirusa, kada su teretane zatvorene.

"Dok čekamo otvorenje teretana, brinimo za zdravlje kod kuće", napisala je u objavi na Facebooku Biljana.

Za potrebe kućne rekreacije političarka je odjenula crne tajice i crveni sportski top bez rukava pa se na prostirki za vježbanje bacila na dizanje utega. Nisu izostale pohvale pratitelja i prijatelja s društvenih mreža. "Uvijek u vrhunskoj formi", poručili su joj.

Svjesna je Biljana da je prava sretnica. Na panelu Gloria osobno, održanom u njezinom Osijeku, političarka je otkrila kome duguje vitku liniju. Iako pazi na svoje zdravlje, način prehrane i ritam tjelovježbe, jasno je da puno toga duguje i obiteljskom naslijeđu.

"Dok sam još radila u ordinaciji, pred kraj radnog vremena uzela sam čitati novine i keks sam jela. Moja medicinska sestra, jedna okretna, izvrsna sestra, bila je slatka bucka. U tom trenutku nisam ni obraća pažnju na nju, jela sam keks, čitala novine i spremala se otići kući ručati. Ona šuti i kaže mi u jednom trenutku: 'Doktorice, ja vas mrzim. Da sam ovoliko pojela u tjedan dana keksa, ne bih mogla proči kroz vrata!'. Zaista ima nešto u tome, moj tata je Ličanin, svi su mršavi i visoki. Sklonija sam mršavljenju", ispričala nam je tada Borzan tajne svoje linije.

Linker
04. travanj 2024 03:41