i Stock
od puderastih do cvjetnih nota

Baš u pravo vrijeme: Biobaza izbacila tri nove linije za pripremu kože za jesen

Sad kad smo se nauživali ljetnih dana, vrijeme je za oporavak kože. Prirodni sastojci poput ulja badema i avokada, kokosa i limuna idealan su izbor, pogotovo kad se nađu upakirani u svilenkaste teksture koje će kožu ponovno učiniti glatkom i neodoljivom...

Nakon ljeta, koži je posebna dodatna njega. Lice i tijelo izmučeni su utjecajem sunca i znoja pa su spa tretmani, 'odrađeni' bilo u stručnom ili kućnom ozračju, uvijek poželjni.

Kozmetički brend Biobaza izbacio je tri nove linije, baš u pravo vrijeme za 'after-sun' tretmane i pripremu za jesen.

Tri linije novih Biobaza Body proizvoda posebno su razvijene za obnovu hidratacije, hranjivu njegu i prirodnu mirisnost kože. Moćni prirodni sastojci, poput ulja kokosa, badema, avokada, aloe vere, proteina riže i slatkog badema te prirodnih kakao i karite maslaca, osvježit će kožu iscrpljenu suncem i morem.

Kremasta bomba bez masnog traga

Osim kao prava "hranjiva bomba" njegujućih sastojaka, linija Energy Revive je neodoljiva zbog jedinstvenog kremastog mirisa s osvježavajućom, vibrantnom notom limuna koju možete pronaći u 3u1 gelu za kupanje, tuširanje i pranje kose, njegujućem losionu za tijelo koji se brzo upija u kožu, bez masnog traga, te osvježavajućem dezodoransu u stiku.

Biobaza

Za one koji vole slatkaste mirise

Osvježavajući, cvjetno-voćni miris rabarbare u Sweet Sensation liniji nježno obavija sva osjetila i pruža osjećaj posebne ugode, dok bogati koktel visokovrijednih prirodnih sastojaka – ulja badema i avokada, karite maslaca, aloe vere i kolagena, pruža hranjivu njegu i zaštitu kože od isušivanja. I u ovoj kolekciji možete pronaći 3u1 gel za kupanje, tuširanje i pranje kose, losion za hidratantnu njegu tijela i dezodorans u stiku.

Biobaza

Puderasti miris i najnježnija tekstura

Nježna poput pera, Feather Soft linija izuzetno je hranjiva i pogodna za kožu sklonu iritacijama. Njen puderasti, profinjen miris zavest će sva vaša osjetila i postati ritual ugode tijekom svakodnevne rutine njege tijela. Prirodni maslaci i ulja badema, kokosa i sjemenki grožđa pružit će trenutnu hidrataciju već tijekom tuširanja, a u laganoj i brzoupijajućoj teksturi losiona za njegu tijela - osigurati vašoj koži dugotrajnu mekoću i mirisnost.

Biobaza

Linker
18. travanj 2024 16:00