Profimedia
UVIJEK ISTO

Ako se pridržavate ovog režima prehrane, izgledat ćete baš poput Eve Mendes

Iako ne zvuči nimalo primamljivo, Eva Mendes ima rješenje za što manje stresiranja oko obroka: slavna glumica većinom jede isto i o hrani razmišlja kao o "gorivu za tijelo".

Jednostavan režim koji je u nedavnom intervjuu otkrila magazinu Shape mnoge je začudio, osobito jer se brojne zvijezde drže čudnih dijeta na kojima većina ne bi izdržala niti jedan dan. Ipak, njezin način prehrane, zbog kojeg kaže da joj je život mnogo lakši, uključuje dva potpuno ista obroka u danu - ručak i večeru, a za doručak su na meniju jaja.

Today at werk werk werk werk werk werk in my @nyandcompany Antonella coat.

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

- Hrana je gorivo za moje tijelo. Za ručak gotovo svaki dan biram lososa u kombinaciji s rižom i kvinojom, a u obrok većinom uključim i salatu. Isto to ću i večerati. Volim te svoje male navike i hrana mi nikada ne može dosaditi - izjavila je Eva Mendes koja si, svojem zvjezdanom statusu unatoč, također želi olakšati svakodnevicu kuhajući samo jedno jelo za ručak i večeru, osobito otkako ima dvije kćeri s glumcem Ryanom Goslingom.

Eva Mendes for @nyandcompany autumn collection. Out now. #evamendesnyc

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Ipak, za doručak odvoji vremena i pripremi nešto malo drugačije, ali opet svako jutro isto jer voli započeti dan s proteinima. Ovog puta glavnu ulogu igraju jaja - najčešće kajgana u kombinaciji s tostom. Povremeno promijeni doručak pa jaja pripremi kao muffine, a osim jaja, lososa i riže, obožava i crni grah te sve što je slatko. Iako nerado priznaje, obožava slatkiše, ali uvijek pazi da sav uneseni šećer potroši. To joj sigurno nije teško s obzirom na to da voli vježbati, ali i njezine kćeri, 2-godišnja Esmeralda Amada i 10-mjesečna Amada Lee, je stalno drže u pokretu.

Linker
19. travanj 2024 14:01