Saša Burić
novi look

Poznata Splićanka iz karantene je izašla bujnije kose i usana: 'Imam nove čube svojom krivicom'

Glumica Ana Gruica Uglešić uvijek je u top formi, a može se pohvaliti diplomom s Kineziološkog fakulteta. Zadnjih se godina intenzivno bavi jogom, voli odlaziti u teretanu, a i u karanteni se držala svojih zdravih navika.

Splićanka Ana Gruica Uglešić je odmah nakon popuštanja mjera otišla na frizuru, a za sređivanje kože zahvalila se timu profesionalaca koji su uklonili tragove umora i iscrpljenosti kože. Zbog njih je objavila selfie bez filtera uoči svog 38. rođendana s kojim je itekako zadovoljna iz jednog posebnog razloga.

''Za ovaj #fresh #nomakeup look zaslužan je aparatić za zube koji sam vratila (svojom krivnjom) pa sad imam nove 'čube'', otkrila je Splićanka razlog 'punijih' usana nakon karantene.

U prostranom stanu nedaleko od stare gradske jezgre Ana je okrenula novu životnu stranicu. "Stalno nešto sadim, zalijevam, okopavam… No moram priznati da sam tu strast otkrila tek kada sam počela živjeti s Boranom", rekla je u prošlogodišnjem intervjuu nakon što je sa suprugom proslavila prvu godišnjicu braka.

Split,100919 Gloria            
Ana Gruica Uglesic,glumica u svom splitskom domu sa suprugom ,splitskim psihijatrom Boranom Uglesicem                                       Snimio-Sasa Buric
Saša Burić

Uz supruga naučila uživati u mirnom obiteljskom životu, te otkrila nove hobije: osim vrtlarenja, ispunjava je i uređenje njihova doma.

Pročitajte i:

Dnevnik rigorozne dijete Ane Gruice: 'Ovo nije za svakoga'

S plaže u glomazne čizme: Poznata Splićanka godinama se ne skida iz ovih čizama

VREMEPLOV LJEPOTE: Prisjetili smo se kako su Ana Gruica, Žanamari i Monika Sablić izgledale na izboru za miss prije 20 godina

Linker
17. svibanj 2022 16:18