NA SNIMANJU KAMPANJE

Zgodna žena u Parizu: Julia Roberts i dalje oduševljava karizmom, nedavno je snimala za kuću kojoj je vjerna godinama

Holivudska glumica Julia Roberts trenutno u Parizu snima promidžbeni spot za parfem La Vie est Belle kozmetičke kuće Lancome čija je ambasadorica posljednjih 12 godina, a u svjetlucavoj kreaciji talijanske dizajnerice Alberte Ferretti pokorila je Grad svjetla!

Ni prohladni vjetrić koji je puhao u Parizu nije skinuo prepoznatljiv osmijeh Julije Roberts (53) tijekom snimanja nove kampanje za Lancôme na palubi riječne jahte na Sieni. Holivudska glumica i ambasadorica te francuske kozmetičke kuće - koja je ljetos proslavila 19. godišnjicu braka sa snimateljem Danielom Moderom (53) - bila je bezvremenski lijepa.

Čitajte i: Ne biste vjerovali koliko je jednostavno! Recept za sreću s nama je podijelila Julia Roberts

Do istog zaključka došli su i Parižani koji su šušur na unajmljenom brodu promatrali s obližnjeg Mosta Aleksandra III., diveći se zgodnoj ženi u svjetlucavoj kreaciji koja je osmijehom pokorila i Grad svjetla.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Bila i ostala jedna od najljepših žena svijeta! Karijeru počela u tajnosti, a tijekom 80-ih zamalo izgubila sve

Na jahti u francuskoj prijestolnici mode holivudska glumica pozirala u haljini koja sprijeda izgleda poput minice, dok joj je stražnja dužina sve do poda, a cijelu kombinaciju stilisti su spojili s crnim gležnjačama na visoku potpeticu koje su dodatno produljile zavidnu figuru Julije Roberts.

Linker
14. travanj 2024 12:53