Inglot Instagram
IZLET U KOZMETIČKE VODE

Za sjaj poput njezinog: Stiže 70 make-up proizvoda Jennifer Lopez

Ono što su nekad bili parfemi s njihovim potpisom, sada su postale cijele beauty kolekcije, a nizu zvijezda koje imaju svoj make-up pridružila se i pjevačica Jennifer Lopez.

Opsesija make-up linijama koje stvaraju reality zvijezde Kylie Jenner i Kim Kardashian West te pjevačica Rihanna pokazala je da je tržište itekako otvoreno za takve pothvate. Posljednja od slavnih dama koja će predstaviti svoju kozmetičku kolekciju je Jennifer Lopez (48). Nakon više od mjesec dana nagađanja, napokon je potvrđeno kako se glazbena diva okušala u još jednom području. Nakon brojnih modnih suradnji i parfema koji nose njezino ime, Jennifer se upustila u novu avanturu zahvaljujući kojoj će se sada njezin beauty look lakše kopirati.

UNIVERSAL CITY, CA - JANUARY 30: Jennifer Lopez attends a photo op for NBC's 'World Of Dance' on January 30, 2018 in Burbank, California. (Photo by JB Lacroix/WireImage)
WireImage

Limitirana kolekcija u suradnji s Inglot Cosmetics stiže 26. travnja, a sve što će se naći u ponudi, ukupno 70 proizvoda u toj liniji, pažljivo je birala i stvorila upravo ona – od nijansi pa sve to naziva. Njezini obožavatelji najviše se vesele bronzeru, koji je neizostavan u njezinoj kozmetičkoj torbici.

NEW YORK, NY - DECEMBER 04:  Jennifer Lopez seen on location for 'Second Act' in Central Park on December 4, 2017 in New York City.  (Photo by James Devaney/GC Images)
GC Images

- Kolekcija koju sam kreirala u suradnji s Inglotom ispunjena je mojim najdražim proizvodima i nijansama. Imamo sve: maskare, ruževe, trepavice, rumenila, sjenila i, naravno, bronzere – otkrila je Jennifer u priopćenju. Osim što je kreirala različite proizvode, pjevačica je svojim kupcima odlučila dati priliku da sami kreiraju svoju paletu. Obožavatelji će moći odlučiti točno koje nijanse i proizvode žele i, prema Inglotovom izračunu, moguće je više od 300 tisuća kombinacija.

Linker
20. travanj 2024 00:01