Oduševit će vas

Tri generacije! Jennifer Lopez objavila dirljivu fotografiju na kojoj pozira s majkom i kćerkicom

Popularna glazbenica na svom je Instagram profilu objavila preslatku fotografiju na kojoj pozira s dvije omiljene dame. Jennifer Lopez zablistala je u društvu svojih majke i kćeri.

Latinodiva Jennifer Lopez (51) podijelila je na svom Instagram profilu slatku obiteljsku fotografiju s 13-godišnjom kćeri Emmom Muñiz i 75-godišnjom majkom Guadalupe Rodriguez.

"#MamaGlowsBest", napisala je Lopez u opisu fotografije uz oznake svojeg brenda kozmetike JLo Beauty koju je pokrenula početkom ove godine.

Nema sumnje da su članovi obitelji sjajan način promocije njezine linije kozmetike jer sve izgledaju blistavo.

Američka pjevačica i glumica s majkom se nedavno pojavila i na pozornici humanitarnog koncerta ‘Vax Live’ u Los Angelesu.

U duetu su otpjevale pjesmu ‘Sweet Caroline’ i tako podržale globalnu kampanju masovnog cijepljenja s ciljem zaustavljanja pandemije. Koncertni spektakl uživo su pratili cijepljeni medicinski radnici, a videoporukama su ga podržali brojni državnici, vjerski poglavari, glumci i glazbenici.

Lopez inače nerijetko ponosno pokazuje svoje članove obitelji, a u veljači ove godine posebnu pozornost na njezinom Instagram profilu imali su blizanci Max i Emma koji su proslavili 13 godina čime su službeno postali tinejdžeri. "Moje lijepe bebe danas su tinejdžeri. Ne mogu vjerovati da je prošlo 13 godina otkako sam ih usred snježne oluje nosila kući u naručju. Iz te mećave izašla su dva savršena kokosova oraha koja su obogatila moj život i naučila me pravom značenju ljubavi. Od tada je to najčarobnije putovanje puno avanture i radosti", napisala je Lopez tada na Instagramu.

Čitajte i: Nova ljubav na pomolu? Jennifer Lopez tajno se sastaje s poznatim glumcem za kojeg je nekada bila zaručena

Čitajte i: Bivši sportaš dozvao se pameti i želi se vratiti Jennifer Lopez! Hoće li mu oprostiti navodnu nevjeru?

Linker
19. travanj 2024 21:31