PRESS
 BLACK OPIUM

Tako dobro... Novi ženstven i uzbudljiv YSL miris u interpretaciji Zoë Kravitz i domaćih plesača!

Ekstremno senzualan, ekstremno ženstven i ekstremno uzbudljiv novi YLS miris u koji ćete se zaljubiti na prvo nanošenje! Supermoć u svjetlucavoj glam rock bočici pozivnica je na ples cijele noći.

Koncept mirisne neodoljivosti u mirisu Black Opium Eau de Parfum 2014. obogaćen je s prvom u povijesti preplavljujućom notom crne kave u ženskom mirisu, koja je pojačana seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom.

Učinak? Uzbuđujuć.

YSL Beauty 2021. otišao je korak dalje s mirisom BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME.

image
Miris Black Opium Eau de Parfum 2014. obogaćen je s prvom u povijesti preplavljujućom notom crne kave.
PRESS

Radikalna nova intenzivnost, pogonjena notom ekstremno crne kave. Pojačana odvažnim novim, iznimno dugotrajnim i preplavljujućim pačulijem. Dotjeran iznimno ženstvenim bijelim cvjetnim buketom. Dovodeći ovisnost na nove razine.

Čitajte i: Novi YSL parfem pomiče granice: Stvoren je za one koji vole promjene i sami biraju svoj put

Tvorci originalnog eau de parfuma, majstori parfumeri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc i glavna parfumerka Marie Salamagne otkrivaju što ih je nadahnulo za novu varijaciju:

„Uranjanje u najekstremniju tamu noći, kada se ugase svjetla grada.”

image
Zoë Kravitz – glumica i ambasadorica je YSL Beauty još od 2017.
PRESS

U noćnome svijetu orijentalnog gurmana, mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME, od prvog uzbudljivog pritiska spreja do seksi kasnih faza razvija se iznimno dugotrajna raskošna paleta crnih mirisnih tonova.

Kod novog mirisa, legendarna bočica mirisa BLACK OPIUM prepušta se glamuroznom pretjerivanju u potpuno crnom, svjetlucavom izričaju. Potpuno prekriven dekadentnim sjajem, dizajn odražava intenzitet mirisa koji se u njemu nalazi.

Zoë Kravitz odvela sagu mirisa BLACK OPIUM na sljedeću razinu!

Godine 2021. žena s brojnim talentima Zoë Kravitz – glumica i ambasadorica YSL Beauty još od 2017. – odvodi sagu mirisa BLACK OPIUM na sljedeću razinu, sa spotom nadahnutim estetikom i pravilima računalnih igara.

Inovativna epska nova kampanja koja je odmah postala legendarna, u režiji suvremenog kanadskog redatelja Jodeba uzbuđujući je skok u zečju rupu nestvarnog digitalnog svemira.

image
Legendarna bočica mirisa BLACK OPIUM prepušta se glamuroznom pretjerivanju u potpuno crnom, svjetlucavom izričaju.
PRESS

Čitajte i: Pariz i Marakeš: U godini bez putovanja, YSL nas svojim paletama sjenila vodi na uzbudljive lokacije

Svijeta na rubu organskog i virtualnog. Svijeta gdje je sve odvažnije, crna je crnja, svijetlo je svijetlije...

Poznato je da brend YSL Beauty koketira s različitim grupama influencera od kojih su (osim vizažista) isti street dancers, gamers, predvodnici urbanog i noćnog života.

Suradnja sa tribe-om plesača!

Po prvi puta, YSL Beauty ostvario je lokalnu suradnju sa svojim tribe-om plesača i ujedno prijateljima brenda koji su reintrepretirali duh Black Opium uzbuđenja, igre bez ustupaka i bez granica.

Upoznajte plesače > Martinu Vuletić, Antoniju Šimurinu i Antonija Kneževića kroz Black Opium Extreme VIDEO!

Linker
03. srpanj 2022 11:51