Koktel mladosti

Što muškarci žele: Ivan Pažanin pomlađuje kožu i ojačava vlasište metodama svjetskih zvijezda

Napeta koža i bujna kosa nisu imperativi samo ženske ljepote, o čemu svjedoči i poznati splitski chef, koji za Gloria IN otkriva svoje omiljene tretmane za mladolik izgled.

Osim kulinarskim bravurama, splitski chef Ivan Pažanin (36) već godinama pozornost javnosti plijeni i atraktivnim izgledom. Miljenik žena strastveni je sportski rekreativac, no kao svaki moderni frajer povremeno se prepusti i rukama stručnjaka za ljepotu. Nedavno se tako podvrgnuo najsuvremenijim tretmanima za jačanje vlasišta i pomlađivanje kože, a njegov novi, mladolik imidž primijetili su i gledatelji RTL-ova božićnog specijalca "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!", što se emitira od početka prosinca.

image
Ivan Pazanin na tretmanu vlasišta unaprijeđenom metodom na bazi krvne plazme.
SASA BURIC/CROPIX

- Zadovoljan sam gustoćom i kvalitetom kose, no imam problem s visokim zaliscima - kaže Pažanin, koji je u poliklinici Makeover vlasište "pomladio" unaprijeđenom metodom na bazi krvne plazme. Riječ je o omiljenom tretmanu mnogih svjetskih zvijezda jer se uz pomoć najnovijeg uređaja iz male količine krvi dobiva mnogo bogatija plazma nego do sada pa se rezultat vidi već nakon prvog injektiranja u željeno područje.

Koktel za pomlađivanje

U splitskoj poliklinici, čija je vlasnica nekadašnja Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić, Pažanin je iskušao i pomlađivanje kože mezoterapijom. Na to se odlučio zbog tetovaža na gornjem dijelu tijela jer će one tako postati još ljepše. Poznato je, naime, da mezoterapija, u kojoj se koristi koktel hijalurona i vitamina, izjednačava boju kože, uz to što je pomlađuje i zateže.

Ivan Pažanin kožu je 'pomladio' koktelom hijalurona i vitamina, a vlasište unaprijeđenom metodom na bazi krvne plazme čiji se rezultati vide već nakon jednog tretmana.

- Imam šest tetovaža. Najviše na torzu, a sve su posvećene mojim strastima, ponajprije kulinarstvu. Primjerice, jedna predstavlja tajlandski nož, dok mi je na ruci naslikana meduza - govori Pažanin te najavljuje i sedmu tetovažu, za koju bi mu nadahnuće mogla biti 2020. jer mu je donijela brojne izazove. I to ne samo zbog krize s koronom.

image
Pomlađivanje vlasišta u poliklinici Makeover
SASA BURIC/CROPIX

Početkom zime oprostio se od kuhinje splitskog restorana Štorija, koju je vodio posljednjih godina, a prije dva mjeseca u život mu je ušao petomjesečni jazavčar Pjer. - Bila je to ljubav na prvi pogled. Dugo već želim psa, no do sada nisam imao uvjete. Od osamnaeste godine radim kao chef, što je cjelodnevni posao. Stoga sam odlučio više se okrenuti virtualnom kuhanju te televiziji - kaže Ivan Pažanin, kojemu je na popisu želja u 2021. i daljnja briga o tijelu. Dakako, uz puno novih recepata, i, iznad svega, dobro zdravlje.

Linker
20. travanj 2024 12:36