press
MOSCHINO X SEPHORA

Stiže najslađa make-up kolekcija: Neodoljivi medvjedić skriva upečatljive nijanse sjenila

Brend Moschino poznat je po zabavnim odjevnim komadima – od haljina s motivom Spužve Boba Skockanog, torbice u obliku Happy Meal kutije McDonaldsa pa sve do cijele kolekcije inspirirane Barbikama. Modna kuća koja se uvijek trudi iznenaditi i pomalo šokirati svojom modom, ovog je ljeta najavila make-up kolekciju – prvu ikada.

Talijanska modna kuća udružila je snage sa Sephorom, jednim od najpoznatijih francuskih kozmetičkih lanaca i predstavila ekskluzivnu kolekciju koja se sastoji od sedam proizvoda, a svi dolaze u neodoljivom obliku medvjedića.

Objavu dijeli Moschino (@moschino)

Jeremy Scott, kreativni direktor kuće Moschino, izjavio je da su se odlučili za oblik medvjedića jer smatraju da je on najbolji ambasador njihovog brenda, a najbolje od svega je što će njihova prva make-up kolekcija biti mnogo pristupačnija od onih modnih. U kolekciji će se naći paleta sjenila u obliku zlatnog medvjedića, make-up kistovi i sjajila za usne koje možete "pospremiti" u privjesak - također u obliku medvjedića. Svi proizvodi bit će dostupni u kolovozu, a za najskuplji će se morati izdvojiti 70 dolara.

Press

Press

Press

Linker
14. travanj 2024 04:50