ne koristi ništa drugo

Slavna vizažistica lansirala je ultimativni proizvod za njegu kože: Naomi Campbell kaže da joj je promijenio život

Otkako ga je isprobala, supermodel za njegu kože ne koristi ništa drugo osim nove esencije Pat McGrath koja dolazi u prodaju krajem travnja.

Vizažistica Pat McGrath poznata je po istoimenom brendu kvalitetne kozmetike koju obožavaju vizažisti i zaljubljenici u make-up diljem svijeta, pa i slavne zvijezde.

Ipak, Pat ističe da je za dobar make-up look najvažnija zdrava koža - hidratizirana, glatka, ali realistična. Zato ne čudi što je gotovo cijelu svoju karijeru pripremala vlastitu formulu za njegu kože koja je konačno ugledala svjetlo dana.

Riječ je o svojevrsnom primeru u obliku esencije koji je formulirao korejski laboratorij, a Pat ga je nazvala Divine Skin Rose 001. Sadrži 92 posto sastojaka prirodnog porijekla, a u vrlo privlačnoj bočici nalaze sve dvije faze - uljna i vodena. Kada se ulje obogaćeno ceramidima pomiješa s ružinom vodicom obogaćenom antioksidansima, dobije se moćni koktel koji divno hidratizira i priprema kožu na make-up i daje joj sjaj.

Čitajte i: Kako povoljnije kupovati kozmetiku? Donosimo provjerene savjete i popis najboljih online trgovina

Esenciju je među prvima isprobala i Naomi Campbell, poznati supermodel, koja tvrdi da otkako ga je isprobala, ne koristi ništa drugo osim ovog proizvoda.

"Čini mi kožu sjajnom i daje efekt punoće, što je vrlo bitno jer puno putujem i snimam pa moram uvijek izgledati dobro. I bez obzira na to koliko vode pijem, koža mi uvijek izgleda dehidrirano pa ova esencija radi čuda", izjavila je Campbell za Vogue.

Esencija će biti u prodaji na službenoj stranici brenda od 29. travnja.

Linker
16. travanj 2024 12:46