kkw fragrance instagram
Sestrinski biznis

Sestre Kardashian imaju novu mirisnu poslasticu: Parfemi posvećeni dijamantima neodoljivog su izgleda, ali i cijene

Najpoznatija članica obitelji Kardashian, Kim, svoje fanove svako malo iznenadi nekim novitetom. Tako je nedavno udružila snage sa svojim sestrama i dizajnirala kolekciju od tri parfema posvećenu dijamantima s osobnim mirisnim potpisom svake od sestara. S obzirom na to da je riječ o jednoj od utjecajnijih osoba na svijetu, cijena parfema će vas poprilično iznenaditi.

Prije dvije godine Kim Kardashian West lansirala je svoj prvi celebrity parfem koji je dolazio u tri verzije: Original, Oud i Citrus. Kako sve što ona napravi izazove veliki interes javnosti, logično je da publika želi još pa je Kim povukla pametan marketinški potez i udružila snage sa svojim sestrama, Khloe and Kourtney.

Poznati sestrinski trio dizajnirao je kolekciju "Diamond" kolekciju od tri jedinstvena parfema, od kojih svaki odgovara preferencijama pojedine sestre, a čak su i bočice u boji i obliku tri najpoznatija dijamanta. Tako klasični, prozirni dijamant najbolje opisuje Kim, a sadrži note divljeg pelina i ušećerenog đumbira koji zajedno tvore svjež parfem sa slatkastim štihom.

kkw fragrance Instagram

Žuti dijamant pripada Kourtney te je najslađi među njima. To ne čudi jer su gornje note bogate zlatnim ribizom, baza je tonkovac, a srce parfema čini jasmin, iris i magnolija. Što se tiče ružičastog dijamanta, Khloe ga opisuje kao "transparentni cvjetni bouquet" koji se otvara notama talijanskog bergamota, srce mu je jasmin, ljubičica i tuberoza, a baza mošus, bijela mahovina i drvenaste note.

"Rad na ovoj kolekciji sa mojim sestrama bilo je vrlo nostalgično. Mislim da su parfemi vrlo osobna stvar pa je prilika dizajniranja vlastitog parfema od početka do kraja bila vrlo uzbudljivo iskustvo", rekla je Kim u intervjuu uoči lansiranja kolekcije. Parfemi po cijeni od 40 dolara bit će dostupni od danas i to na KKW službenoj stranici.

Linker
18. travanj 2024 07:44