NEMA ČEKANJA

Raj za nestrpljive: U ovim walk-in salonima u Zagrebu odmah ćete dobiti željenu uslugu!

Nestrpljivi ste i kada nešto želite - želite to iste sekunde? Ili pak volite u zadnji tren dogovoriti izlazak, druženje ili putovanje? Zagreb je prepun rješenja za sve vaše probleme!

Život ponekad može biti doista težak kada ste nestrpljivi. Primjerice, u srijedu poslijepodne dođete na ideju za ludom promjenom frizure, ugradnje noktiju i voljeli biste termin dobiti iste sekunde. Jako teško, no ne i u Zagrebu!

Što god poželite - depilaciju prije neplaniranog putovanja, frizuru jer se jednostavno tako osjećate, šminku ili umjetne nokte? Sve to možete dobiti odmah i sada u zagrebačkim walk-in salonima!

Depilacija

Prvi walk-in salon za "sugaring" nosi naziv Sugared by Jantar, a nalazi se u Vlaškoj 78. Od ponedjeljka do petka od 9 do 21 h, kao i subotom od 8 do 16 h možete doći na depilaciju šećernom pastom - čim osjetite potrebu!

Misija salona je da u ubrzanom načinu života u kojem se planovi mijenjaju iz sekunde u sekundu, omoguće brzu, bezbolnu i sigurnu uslugu - kada vi to želite!

image
U Rich nails salonu dobit ćete uslugu manikure.
PEXELS

Čitajte i: Evo koje proizvode koristiti, a koje izbjegavati! Omiljeni domaći frizeri otkrili nam što je ključno za ljetnu njegu kose

Jantar šećerna pasta za egipatsku depilaciju napravljena je od 100% prirodnih sastojaka. Nježna je za kožu, primjerene tvrdoće, plastičnosti i elesticiteta te je kao takva pogodna za primjenu bez dodatnog zagrijavanja. Riječ je o potpuno prirodnom i hrvatskom proizvodu.

image
S vremena na vrijeme, svima je potrebno opuštanje uz pedikuru.
PEXELS

Salon je to za muškarce i za žene, a nudi usluge depilacije cijelog tijela.

Frizura

U Frankopanskoj 14 krije se mala oaza ljepote koju obožava svaka Zagrepčanka. Riječ je o walk-in salonu za uljepšavanje - Vikler i ruž, koji nudi frizerske usluge, ali i usluge šminkanja. Iako je walk in, zbog velike navale često se čeka po pola sata, no ni čekanje tamo nije naporno zahvaljujući tematski uređenim prostorijama koje boravak u salonu čine još udobnijim.

image
Sređeni nokti ostavljaju dojam urednosti.
PEXELS

Prije nego se odlučite na neki tretman, dobit ćete uslugu besplatnih konzultacija sa beauty stručnjacima koji na prvi pogled znaju što vam je potrebno.

image
Dođite na frizuru kad poželite.
PEXELS

Vikler i ruž za sve vaše želje ima otvorena vrata od ponedjeljka do petka u razdoblju od 08 do 21 h i subotom od 7 do 17 h.

Čitajte i: Veliki pothvat popularnog frizera: Jelena Rozga i Franka Batelić u kampanji prvog hrvatskog brenda ekstenzija

Manikura i pedikura

Ako ste od onih žena koje na drugoj ženi prvo primijete nokte i koje se ne osjećaju dobro kada njihovi nisu "sređeni", idealna lokacija za vas krije se u Donjim Sveticama u Rich nails salonu! Od ponedjeljka do petka od 8 do 21 te subotom od 10 do 20 imate priliku doći na manikuru, ali i pedikuru, kada vam je volja!

Linker
05. ožujak 2024 17:48