brinite o vašoj koži

Primjećujete prve bore? Ništa zato, pravovremenom i posebno formuliranom rutinom njege lica moguće je spriječiti znakove starenja

Starenjem se smanjuje koncentracija kolagena i elastina, čak 1% godišnje, koji zajedno pomažu kožu održati čvrstom i glatkom. To narušava strukturu dermalnog tkiva, uzrokujući gubitak snage kože. Ona postaje manje čvrsta na dodir i bore se produbljuju. Kako bi se očuvala elastičnost i mladenački izgled, koži je potrebna posebno formulirana rutina njege.

Starenjem bore postaju sve dublje i vidljivije. Međutim pravovremenom i posebno formuliranom rutinom njege lica moguće je spriječiti znakove starenja te poboljšati izgled kože. Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja novu generaciju Hyaluron-Filler njege lica koja učinkovito biološki pomlađuje i revitalizira za mladenački izgled kože.

Eucerin Hyaluron-Filler njega lica je posebno formulirana za smanjenje znakova starenja kao što su fine linije i bore. Nova formula obogaćena je sastojkom enoksolonom, koji povećava učinkovitost u borbi protiv znakova starenja.

Hijaluronska kiselina – broj 1. anti-age sastojak

Učinkovitost Hyaluron-Filler linije krije se u inovativnoj formuli njege koja kombinira dvije vrste hijaluronske kiseline. Makro-hijaluronska kiselina zaglađuje vanjske slojeve kože dok mikro-hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Osim toga, nova formula obogaćena je novim sastojkom – enoksolonom, koji štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i povećava učinkovitost u borbi protiv znakova starenja.

Inovativni Eucerin 3x Hyall Effect

Klinički i dermatološki dokazano učinkovita Hyaluron-Filler njega temelji se na tri inovativna učinka:

1. ISPUNJAVA – Formula s makro-hijaluronskom kiselinom i mikro-hijaluronskom kiselinom pruža hidraciju i epidermalno punjenje finih linija i bora.

2. STIMULIRA – Bioaktivni glicin saponin stimulira dermalne fibroblaste na proizvodnju hijaluronske kiseline +256% i kolagena +49%

3. ŠTITI PRIRODNI HIJALURON KOŽE – Enoksolon štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i smanjuje enzimsku razgradnju hijaluronske kiseline >50%.

image

Eucerin Hyaluron-Filler

PROMO

Poboljšana održivost- 80% manje plastike!

Beiersdorf kontinuirano ulaže napore s ciljem smanjenja utjecaja vlastite proizvodnje i preparata na okoliš. Dugoročan cilj poboljšane održivosti odrazio se i na novu generaciju Hyaluron-Filler njege, točnije na sam dizajn, formulaciju i promotivne materijale.

Novi dizajn pakiranja cijele Hyaluron-Filler linije odiše modernim izgledom koji nedvojbeno plijeni pažnju s polica. Osim vizualnog poboljšanja, pakiranja su postala još „zelenija“. Naime, novo pakiranje Hyaluron-Filler koncentriranog seruma sadrži 80% manje plastike u odnosu na prethodno! Osim poboljšanog pakiranja, sama formulacija preparata je postala čišća, a mislilo se i na male detalje koji čine razliku, pa tako promocijske aktivnosti ne uključuju izradu i uporabu letaka.

image

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna njega sa zaštitnim faktorom SPF 15.

PROMO

Uključite se u Eucerin projekt održivosti „Recikliram i dobivam“ te u odabranim Farmacia ljekarnama zamijenite 3 prazne ambalaže Eucerin njege za novi proizvod! Više informacija o akciji pročitajte na službenoj Eucerin web stranici.

Linker
17. travanj 2024 04:27