Svečano otvorenje

Poliklinika Estera kao hotel s pet zvjezdica, mjesto je koje obožavaju poznate dame

Na zagrebačkim Sveticama službeno je otvorena Estera - dermatološka poliklinika s uslugom kao u luksuznom hotelu. U Esteri možete obaviti neinvazivne korektivne zahvate kao i pronaći rješenje za opće dermatološke probleme, a jedini u Hrvatskoj rade Ultherapy cijelog tijela.

Brojne poznate Hrvatice nisu propustile druženje i upoznavanje s novitetima ultramoderne poliklinike Estera, koja je u kratkom roku postala omiljena zagrebačka beauty lokacija. Najnovije beauty trendove popratile su: Jelena Perčin Otašević, Lana Pavić, Iva Šarić, Ana Ivančić, Boška Bahtijarević, Nenad Sovilj, Edin Mehmedović, Jasmina Bagarić, Teuta Mesaroš, Iva Vitić Gameiro, Mia Matić, Nika Matić Kamenski, Leonarda Boban, Ivana Pirizović, i brojni drugi.

Dermatološka poliklinika Estera otvorila je svoja vrata krajem prošle godine i u svega nekoliko mjeseci rada postala je nezaobilazno mjesto u gradu za sve one kojima je zdravlje kože važno. Estera je poliklinika za cijelu obitelj, a osim što nudi usluge općih dermatoloških tretmana i tretmane estetske dermatologije, važan faktor u poliklinici je savjetovanje i obiteljski pristup svakom pacijentu.

image

Iva Šarić

KOVAZGCOM
image

Lana Pavić

KOVAZGCOM

Estera tako pruža profesionalne usluge s tretmanom kao u hotelu s pet zvjezdica. Od konzultacija i analize, kontrole madeža, liječenja raznih bolesti kože, preko estetskih korekcija koje uključuju neinvazivne zahvate zatezanja, pomlađivanja i osvježavanja tonusa kože, do tretmana koji će vas pripremiti za ljeto kroz programe mršavljenja uz odabranu najkvalitetniju kozmetiku.

image

Jelena Perčin i Anja Ožanić

KOVAZGCOM
image

Nenad Sovilj, Ana Volk i Troya

KOVAZGCOM
image

Lucija Bilandžić i Boška Bahtijarević

KOVAZGCOM
image

Jana Fabijanić

KOVAZGCOM

Edukacija prije svega

Polikliniku Estera otvorile su dvije dugogodišnje prijateljice Ana Volk i dermatologica Maja Kolić, a njihov sjajan tim ljudi već se sada pokazao kao najdraži izbor brojnim zagrebačkim pacijentima. Novootvorena poliklinika prvenstveno je zamišljena kao mjesto na kojem će se svaki pacijent osjećati ugodno, gdje možete bez straha pitati sve što vas zanima o zdravlju vaše kože i eventualnim problemima.

image

Mia Matić

KOVAZGCOM
image

Nika Matić Kamenski

KOVAZGCOM

“Trudimo se biti maksimalno na usluzi našim pacijentima, od savjetovanja do liječenja. Bilo da je riječ o klasičnim dermatološkim problemima ili neinvazivnim zahvatima na koje se odlučujemo ako želimo osvježiti naše lice ili određeni dio tijela, kod nas u poliklinici možete računati na diskretan i konkretan savjet. Sada su posebno popularni tretmani koji će vas pripremiti za ljeto kao što su elektromagnetska stimulacija mišića, ultherapy (zatezanje cijelog tijela) i injekcije za kvalitetu kože tijela", kazala je Maja Kolić, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije.

image

Dr. Maja Kolić i Ana Volk

KOVAZGCOM
image

Ana Kričković, Ana Volk, Ivana Andabak i Marija Mirković

KOVAZGCOM

S ugodnim ambijentom, profesionalnim pristupom i tretmanima koje rade jedini u Hrvatskoj (kao što je Ultherapy cijelog tijela), Estera je u vrlo kratkom roku postala omiljena zagrebačka dermatološka poliklinika.

image

Tea Ujević, Ana Volk i Ivanka Maravić

KOVAZGCOM

“Cilj je bio otvoriti polikliniku u kojoj će svaki pacijent dobiti vrhunsku medicinsku uslugu uz tretman kao u hotelu s pet zvjezdica. Aktualni svjetski trendovi u dermatologiji i estetskoj medicini, te kvalitetna kozmetika standard su u našoj poliklinici. Cijela ova priča krenula je iz dugogodišnjeg prijateljstva s ciljem da našim klijentima u Hrvatskoj pružimo usluge kakve su karakteristične za najbolje svjetske dermatološke poliklinike. Naši pacijenti već sada su to prepoznali i drago nam je da smo na hrvatsko tržište doveli ovakvu novost kada govorimo o dermatologiji”, izjavila je direktorica Estere Ana Volk.

image

Ana Volk, dr. Maja Kolić i Jako Andabak

KOVAZGCOM

Estera je dermatološka poliklinika za cijelu obitelj

Estera je dermatološka poliklinika za cijelu obitelj. Njezina specijalnost je praćenje pacijenata kroz sve faze starenja kože i njezinih problema, uz uslugu, ambijent i doživljaj kao u hotelu s pet zvjezdica. Cijela obitelj je dobrodošla u Esteru - od tinejdžera koji imaju problema s aknama, bake koja dolazi na pregled madeža digitalnim dermatoskopom, mame koja će doći na ultherapy ili Profhilo, te tate koji dolazi na elektromagnetsku stimulaciju mišića.

image

Iva Vitić Gameiro

KOVAZGCOM
image

Ana Ivančić

KOVAZGCOM

Što se tiče estetske dermatologije dobrodošle su žene koje žele podignuti kvalitetu svog životnog standarda kroz minimalno invazivne estetske procedure kojima je glavni cilj prirodnost. Neki od tretmana koji se nude u Esteri su Ultherapy, botulinum toksin, dermalni fileri, konturiranje usnica hijaluronskim filerom, PRP (plazma bogata trombocitima), Profhilo, mezoterapija područja oko očiju, kemijski peeling, microneedling i brojni drugi.

image

Teuta Mesaroš

KOVAZGCOM
image

Ana Volk, dr. Maja Kolić i Edin Mehmedović

KOVAZGCOM
image

Ivana Pirizović, Ana Volk i Jelena Siništaj

KOVAZGCOM
image

Jasmina Bagarić i Lana Bedeković Rosandić

KOVAZGCOM
Linker
24. ožujak 2024 20:14