ugledni stručnjaci

Počeli su u maloj ordinaciji, a sada imaju vrhunsku polikliniku: Obitelj Bilić spektakularno proslavila 25 godina rada

Globalno će 2021. biti upamćena kao jedna od najtežih godina u novijoj povijesti, no za liječničku obitelj Bilić ovo je bila godina velikih uspjeha, u kojoj su ostvarili sve o čemu su sanjali otkako su napustili javnozdravstveni sustav.

Poznata zagrebačka oftalmologinja dr. sc. Nadežda Bilić i njen suprug prof. dr. sc. Ranko Bilić, stručnjak za ortopediju šake i lakta, stoga su jučer priredili spektakularnu proslavu na kojoj su obilježili 25. godišnjicu svoje poliklinike Bilić Vision i njeno preseljenje u moderan prostor od 2000 četvornih metara.

image
Nadežda Bilic, Luka Bilić
MARKO TODOROV/CROPIX

U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog Hotela Esplanade ugostili su dvjestotinjak uzvanika, osoba kojima su se htjeli zahvaliti na podršci koju su im pružali na njihovom putu.

image
Obilježavanje 25. godišnjice djelovanja Poliklinike Bilić Vision te otvaranja nove zgrade Poliklinike.
MARKO TODOROV/CROPIX

- Suprug i ja počeli smo u maloj ordinaciji od tridesetak kvadrata, a sada, samo 300 metara dalje, imamo modernu i vrhunski opremljenu polikliniku. No, i tada i danas u fokusu nam je bilo ne samo to da liječenje naših pacijenata bude uspješno, već i da se oni kod nas osjećaju dobrodošli, zbrinuti kao da su članovi moje obitelji. Školovali smo se i razvijali vještine kirurga, i uvijek težili najmodernijoj tehnologiji koja se koristi u najprestižnijim ustanovama na svijetu – rekla je dr. Nadežda Bilić obraćajući se gostima, a nova poliklinika za oftalmologiju i ortopediju svjedoči da je uistinu tako.

Čitajte i: Tarik Filipović i njegovo novo lice bez podbratka! Glumac iskreno o estetskom zahvatu kojeg je isprobala i Linda Evangelista

U novom prostoru, naime, nastavili su s onime po čemu su poznati – dijagnostikom i liječenjem svih bolesti i stanja oka, laserskim skidanjem dioptrije i drugim operacijama oka te ortopedijom – no ušli su i u neka nova područja, poput dermatologije i estetske medicine.

Osim bračnog para Bilić, u Poliklinici radi i njihov sin Luka, refraktivni kirurg, te kći Ana, direktorica Alfa Vision Optike i direktorica marketinga Poliklinike Bilić Vision, ali i još pedesetak zaposlenih – medicinskog i nemedicinskog osoblja. U proteklih 25 godina, saznajemo, kroz njihovu ustanovu je prošlo 300 tisuća pacijenata, a obavili su 27 tisuća operativnih zahvata.

image
Ana Šikić, Ana Bilić
MARKO TODOROV/CROPIX
image
Gabi Novak, Ida Prester
MARKO TODOROV/CROPIX
image
Ivo Josipović
MARKO TODOROV/CROPIX
image
Sinisa Glumičić
MARKO TODOROV/CROPIX
image
Tončica Čeljuska u dobrom društvu.
MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
04. travanj 2024 17:19