Movie Still
BEAUTY POSVETA

Paleta sjenila za 30. godišnjicu 'Prljavog plesa'

Kozmetičke kuće počele su tražiti nadahnuće u filmovima, serijalima i knjigama. Nakon sjenila za oči inspiriranih popularnim Gilmoreicama i Harry Potter kistova za šminkanje, stiže paleta sjenila posvećena romantičnom filmskom hitu iz osamdesetih.

Tinejdžerka Baby Houseman ljetne praznike provodi s roditeljima u kampu gdje se „preko ušiju“ zaljubljuje u instruktora plesa Johnnyja Castlea. Poznata vam je radnja? Pjesma "I've Had The Time Of My Life", neodoljiv Patrick Swayze i Jennifer Grey razbarušene, kovrčave kose dio su kultnog filma koji će iduće godine slaviti 30. godišnjicu.

Tim povodom indie kozmetički brend Sola Look odlučio je lansirati paletu sjenila za oči, u čijem će kreiranju sudjelovati i obožavatelji. Na svojem Instagram profilu još uvijek primaju sugestije o nijansama koje bi idealno dočaravale "Prljavi ples", a jedino što su otkrili su tonovi koje trenutno razmatraju: boja breskve i druge neutralne boje te nekoliko "jačih" poput ljubičaste i morsko plave. Također, obožavatelji zahtijevaju da se jedna od nijansi zove Baby.

Paleta stiže tek iduće godine, a brend iza sebe već ima jednu "filmsku paletu" – onu posvećenu filmu "Flashdance".

Linker
10. travanj 2024 14:21