večer ljepote i glamura

Ovo je ljepotica koja je ponijela titulu nove Miss Universe Hrvatske! Poklon koji je dobila - oduševljava!

15 ljepotica iz raznih dijelova Hrvatske borilo se na prestižnom izboru ljepote održanom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a pobjedu je odnijela Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević.

Glamurozno i bajkovito bilo je večeras na prestižnom natjecanju ljepote – izboru za Miss Universe Hrvatske gdje je titulu najljepše ponijela Ora Antonia Ivanišević (20) te se okitila krunom Zlatarne Dodić koju joj je predala Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020. Prvom pratiljom i Miss simpatičnosti proglašena je Lorena Mustać, a drugom Ozana Franović.

image
Lorena Mustać
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image
Ozana Franović
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image
Finalistice izbora za Miss Universe
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura.

Natjecanje se održalo u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu u kojem su djevojke i smještene, a posljednji dani su im bili ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju su nosile na izboru: večernje haljine, kupaće kostime, cipele i dnevnu odjeću.

image
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Ispovijest Natalije Price: ‘Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana...‘

Gledatelje je kroz program vodila također bivša Miss Universe Jelena Glišić i Davor Garić, a u glazbenom dijelu programa sudjelovali su Maja Bajamić i Jacques Houdek.

image
Voditelji Jelena Glišić i Davor Garić
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image
Vladimir Kraljević, Mirna Naiia Marić, Marija Kraljević, Jacqoues Houdek
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom čak 69 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik Donald Trump, bivši predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Pobjednica Miss Universe godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe uživo ili putem snimke svake godine gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Kruna Miss Universe otišla u Meksiko! Naša predstavnica blistala na pozornici, ali to nije bilo dovoljno

Linker
18. travanj 2024 17:54