‘Njena štikla‘

Novo zaštitno lice kultnog parfema: Američki supermodel Karlie Kloss obožava samo jednu vrstu štikli

Prirodno visoka manekenka nikada nije u potpunosti prihvatila cipele na visoku petu, no to je nije spriječilo da predstavlja parfem u specifilnoj bočici.

Premda je gotovo pola života provela u svijetu mode, američki supermodel Karlie Kloss (29) nikad nije sasvim prihvatila visoke potpetice. Ponajprije zato što je visoka 188 centimetara pa kad navuče štikle, strši i iznad svog 190 cm visokog supruga Joshue Kushnera (biznismena iz bogate američke obitelji, čiji je brat oženjen Ivankom Trump). Stoga su joj balerinke omiljena obuća, pogotovo posljednjih sedam mjeseci otkako je rodila sina Levija.

image
Karlie Kloss u kampanji za parfem Good Girl.
BESTIMAGE/PROFIMEDIA

No, postoji jedna štikla koju Karlie istinski voli, a kreirala ju je Carolina Herrera - ali ne za stopala! To je bočica njenog kultnog parfema Good Girl, izlivena u obliku ženstvene cipele s vrtoglavo visokom potpeticom, koja svake sezone mijenja boju i neki detalj u formuli. Ove je jeseni u srebrnom izdanju Superstar Collector’s, koji evocira glam rock stil iz osamdesetih.

Čitajte i: Za oči, usne, ten: omiljeni vizažisti Adele, Beyonce i Kim Kardashian predlažu hit make-up trendove za jesen

Uspjeh u svim sferama

Parfem Good Girl predstavljen je još 2016., kreirao ga je Louise Turner. Gornje note su badem, kava, bergamot i limun; srednje note su tuberoza, jasmin sambac, cvijet naranče, korijen irisa i bugarska ruža; bazne note su kakao, vanilija, sandalovo drvo, mošus, amber, kašmir, cimet i pačuli.

image
Good Girl by Carolina Herrera
BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Karlie je osim poslovnog uspjeha, obilježila i privatni, naime nježnom posvetom na društvenim mrežama sjetila se važnog dana za nju i supruga Joshue. "Gotovo 10 godina zajedno, tri kao suprug i supruga i pola godine kao roditelji", Svakog dana još više se zaljubim u tebe. Sretna ti godišnjica", napisala je Karlie uz romantične fotografije snimljene na njihov velik dan.

Linker
23. travanj 2024 13:12