Press
POTPUNA NJEGA

Novi Kérastase Nutritive za svaki tip suhe kose

Ruža Institute Kérastase, u suradnji s luksuznim brendom Kérastase, predstavio je inovaciju Kérastase Nutritive protokola za svaki tip suhe kose i najsofisticiraniju dijagnostiku stanja vlasišta i kose, koja je dostupna jedino u Institutu.

Renovirana ikonska linija proizvoda za kosu, koja ciljano radi na dubinskom hranjenju i obnavljanju vlasi, predstavljena je u elegantnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade, gdje su mnogobrojni uzvanici uživali u nutritivnom doručku, čiji su sastojci poput lososa, šparoga i malina, fantastično ispričali priču o tome koliko je bitan specijaliziran, klinički pristup njezi kose.

Vanna, Bojana Gregorić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević prve su imale priliku isprobati novu Nutritive liniju za svaki tip kose i koriste je već dva mjeseca, s obzirom na to da Ruža Institut Kérastase prvi dobiva Kérastase inovacije na testiranje i lansiranje. Ružine muze i zaštitna lica zablistale su u hotelu Esplanade u haljinama Matije Vuice i pokazale nahranjenu, bujnu kosu, luksuzne teksture koja je rezultat individualno skrojenih Nutritive protokola njege, što nova linija i omogućuje.

Press

Uz detaljnu analizu dijagnostičkom kamerom i sastavljanjem prave formulacije Kérastase Nutritive Prestige protokola dostupnog jedino u Institutu, suha kosa i ispucali vrhovi padaju u zaborav, a ženama je podarena mogućnost ostvarenja jedne od ključnih želja kada je o kosi riječ – meka, nahranjena, svilenkasta i bujna kosa.

Press
Press

Kérastase Nutritive linija za kosu stvorena je za dubinsku regeneraciju kose, čiji sastojak benzojeva smola, popravlja strukturu kose iznutra i radi na instantnom popravku stanja i izgleda kose; ona postaje mekša, sjajnija i lepršava. Novitet Nutritive linije su nova elegantna pakiranja s utisnutim logom na poklopcu, koja sada prate sve svjetske dizajn trendove na području industrije ljepote, kao i linija Nutritive Magistral za njegu jako isušene kose. Kolekciju čine kupka magistral, njega magistral, maska magistral i krema magistral, već dostupne u Ruža Institutu Kérastase.

Foto: Press

Linker
17. travanj 2024 17:40