KAIAA
KAAIA

Novi hrvatski brend eteričnih ulja: Podižu energiju, razbuđuju i odličan su saveznik u prevenciji stresa

Osim za korištenje u difuzorima, kozmetici i čišćenju prostora, eterična ulja potpuno su sigurna za primjenu u terapeutske svrhe.

Opuštaju. Pomažu. Motiviraju. Energiziraju. Nevjerojatno je kako eterična ulja djeluju na naš organizam. Vodeći se baš tom činjenicom, nastala je KAIAA, priča koja vas vodi u svijet čiste prirode. Novi hrvatski brand eteričnih ulja i njihovih mješavina usmjeren je na 100%-tnu čistoću proizvoda i ekološki uzgoj biljaka iz kojih ih proizvodi. Odlučno govoreći "ne" proizvodima slabog djelovanja i svim onim eteričnim uljima upitne kvalitete, KAIAA je stvorila nevjerojatan asortiman koji će osvojiti svakoga, kap po kap.

image
Kaiaa eterična ulja
KAIAA

Osim dvanaest čistih eteričnih ulja, u svojem asortimanu nudi dvije mješavine 100%-tnih čistih eteričnih ulja koje su spremne za korištenje u difuzorima. I dok Wake & Shake mješavina razbuđuje i podiže energiju, Peace & Quiet mješavina bit će odličan dodatak na kraju užurbanog i stresnog radnog dana. Tu su još i roll-on kombinacije eteričnih ulja razrijeđene u bademovom ulju spremne za direktno nanošenje na kožu pod nazivom Level up, Take a break i Shields up, a u mirisnom i šarenom asortimanu KAIAA proizvoda našli su se i Spray Away i Let’s Make It Clear, osvježivači prostora u obliku spreja koji su sačinjeni od eteričnih ulja i alkohola.

image
Kaiaa eterična ulja
KAIAA

Užurbani način života, brojne obveze i vječiti nedostatak vremena „krivci“ su za bolest modernog doba - stres. No, upravo je KAIAA veliki saveznik, čija eterična ulja pomažu pri opuštanju, poboljšavaju koncentraciju i potiču vedro raspoloženje.

Osim za korištenje u difuzorima, kozmetici i čišćenju prostora, potpuno su sigurna za primjenu u terapeutske svrhe. Ulje lavande, ružmarina, limuna, slatke naranče, peperminta, spearminta, čajevca, eukaliptusa i limunskog eukaliptusa, indijskog tamjana, himalajskog cedra i klinčića uvesti će vas u očaravajući svijet aromaterapije i fitoterapije. Proizvodi su prošli vrlo detaljan proces provjere svjetski priznate organizacije Ecocert i zadovoljili uvjete za Cosmos Organic certifikat. Proizvodi organskog podrijetla čija je proizvodnja potpuno ekološki prihvatljiva nastali su u suradnji s hrvatskim OPG-om koji ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje pripravaka za fitoterapiju i aromaterapiju - na jednom mjestu.

image
Kaiaa eterična ulja
KAIAA

Iako KAIAA ne izmišlja ništa novo već samo daje ono što je već tu, ono što nam je pred nosom - prirodu, ovaj brand eteričnih ulja i mješavina uspijeva napraviti određeni presedan na hrvatskom tržištu, jer svoje proizvode donosi i na police drogerija. Tako će, osim putem službene web stranice proizvodi biti dostupni u BIPA Hrvatska prodavaonica.

Čitajte i: Vichy u znak podrške svakoj ženi u menopauzi razvio novu Neovadiol inovativnu njegu!

image
Kaiaa eterična ulja
KAIAA

Linker
22. travanj 2022 08:55