U duhu proizvoda

Nova suradnja sestara Jenner donosi uzbudljive proljetne nijanse i neke nove proizvode

Kendall i Kylie najavile su svoju novu liniju koja stiže u prodaju početkom travnja, a osmislile su i genijalne beauty novitete.

Jedne od najpoznatijih sestara na svijetu, Kendall i Kylie Jenner potvrdile su kako 6. travnja kreće nova beauty suradnja po nazivom KENDALL X KYLIE 2.0. Naime, sestre su putem svojih Instagram profila predstavile proizvode iz najnovije linije koji su uzbudili brojne obožavatelje klana Kardashian-Jenner, ali i ljubitelje kozmetike.

Najnovija linija poznatih sestara dolazi u pravom proljetnom duhu, a Kylie je u opisu objave na Instagramu iskazala uzbuđenje glede druge suradnje sa sestrom.

"KENDALL X KYLIE 2.0 dolazi 6. travnja. Osjećam se tako blagoslovljeno i uzbuđeno što imam priliku ostvariti još jednu suradnju sa svojom sestrom Kendall. Naša prva zajednička kolekcija zauvijek će mi biti najdraža, ali čekajte da vidite što smo ovoga puta pripremile!", napisala je.

Čitajte i: Sinčić Kylie Jenner već živi luksuzno, samo plišani medo stoji više od 60 tisuća kuna

image

Kendall i Kylie Jenner potvrdile su kako 6. travnja kreće njihova nova beauty suradnja.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kendall je potom objavila trenutke sa snimanja, ali iza kulisa. Nova je kolekcija osmišljena u duhu proljetne, lila boje, a među proizvodima posebno je zaintrigirala paleta sjenila u čak 18 različitih boja. Posebno su uzbudljivi i proizvodi za usne u tri nijanse: Low Maintenance, Iconic Duo i As We Should.

U sklopu kolekcije stiže prvo rumenilo brenda Kylie Cosmetics, kao i highlighter, ali i sjajila za usne.

Ovo je druga suradnja sestara Jenner koja je nastala dvije godine nakon one u lipnju 2020. godine. Od tada Kylie surađuje i sa svojim drugim sestrama Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, ali i sa svojom majkom Kris Jenner.

Linker
20. travanj 2024 11:52