Press
Pršti od energije

Neon nikad nije bio ovoliko seksi, a nije ni Zoë Kravitz

Snažan. Seksi. Rokerski šik. Nalet čiste energije za instinktivno osnaženu ženu koja ruši društvene granice -  tako bismo u kratkim crtama mogli opisati novi i najblještaviji parfem Yves Saint Laurenta.

Yves Saint Laurent je 1977. godine prvi pretvorio parfem u slasnu, dekadentnu ovisnost uz pomoć intenzivne mješavine začina i smola. Revolucija u bočici: OPIUM.

Godine 2014. Yves Saint Laurent Beauté ovisnosti je dao novo značenje s mirisom BLACK OPIUM obogativši opojno bijelo cvijeće dozom adrenalina: prvo predoziranje crnom kavom u obliku mirisa za žene.

Snažan. Seksi. Rokerski šik. Nalet čiste energije za instinktivno osnaženu ženu koja ruši društvene granice.

Taj najprovokativniji miris danas je predvodnik mode u svojem dosad najblještavijem utjelovljenju: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON.

Press
Osim što na prvu izgleda genijalno, bočica Neona i jest posebnija od drugih.

Zmajevo voće odabrali su majstori kreatori parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc (Firmenich) - izvorni kreatori mirisa BLACK OPIUM - kako bi u svoj najprodavaniju formulu unijeli dozu žarke boje.

"Htjeli smo zaustaviti vrijeme i uhvatiti taj ekstravagantni trenutak u kojemu se dan pretvara u noć. Gradsko nebo obojeno intenzivnom bojom fuksije, neodoljivo privlačno. Ljepota u trenu.", kažu kreatori mirisa.

Nova ovisnost o mirisu BLACK OPIUM uz dodatak obojene svjetlosti koja se probija kroz misterioznu noć. Blistavi cvijet naranče i provokativna hrskavost zmajevog voća donose novu, živahnu i izrazito ženstvenu energiju prepoznatljivom gurmanskom mirisu kave.", rekli su kreatori mirisa o ovom konceptu [Firmenich: Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc].

Press
Zaštitno lice ovog parfema je kći glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet. Zašto? Jer je neodoljiva. Kao i Neon.

Spektakularnija nego ikad, bočica je prožeta crnim šljokicama koje mirisu BLACK OPIUM daju njegov odvažan rokerski šik.

No cjevčica za raspršivanje sad je neonska, a bočica je viša, uzdižući se okomito, baš kao što se nota "neonske kave" uzdiže od prvog prskanja i osvjetljava BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON.

Tekućina u neonsko ružičastoj boji odražava živopisne note i vidljiva je kroz okrugli prozorčić bočice i proreze od bambusa.

Neon nikad nije bio ovoliko seksi. A nije ni Zoë Kravitz, odvažna ambasadorica mirisa BLACK OPIUM u novoj kampanji.

Linker
14. travanj 2024 19:38