Profimedia
Stella Maxwell

Najseksepilnija žena na svijetu postala ambasadorica Max Factora

Bila je sveprisutna na nedavno završenom tjednu mode noseći revije poznatih kuća poput Versacea i Balmain, iza sebe ima brojne snimljene kampanje za brendove H&M, Urban Outfitters i Ermanno Scervino, a sada je irska manekenka Stella Maxwell postala i ambasadorica kozmetičkog brenda Max Factor.

Baš kao što je Estée Lauder odabrao Kendall Jenner, a Lancôme Taylor Hill, i Max Factor se odlučio povezati s mladom, 25-godišnjom manekenkom koja je vrlo popularna na društvenim mrežama – samo na Instagramu ima 1,8 milijuna followersa, a ove ju je godine časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu.

„Sretni smo što će se Stella pridružiti Max Factoru. Osim njezine ljepote, privuklo nas je i samopouzdanje i energija. Prava je kameleonka i ne boji se eksperimentirati s beauty lookovima. Njezina ljubav prema make-upu čini je idealnom ambasadoricom brenda Max Factor“ – izjavila je Karen Owen, zamjenica direkotirce marketinga popularnog brenda.

Poznata manekenka, koja je lani postala prva Viktorijina anđelica iz Irske, pridružit će se trenutačnoj ambasadorici brenda, također Viktorijinoj anđelici Candice Swanepoel, a svoju prvu kampanju snimit će iduće godine.

Linker
20. travanj 2024 01:43