BEAUTY TRENDOVI

Multifunkcionalni proizvodi i sjaj na usnama: Proljetni make-up noviteti koje želimo

Nove kolekcije uvijek razvesele, osobito kada se radi o proljetnim make-up novitetima među kojima ove godine prevladavaju multifunkcionalni proizvodi.

Kao što je najavljeno još prošle jeseni na tjednima mode, ovo proljeće dominirat će boje - na kapcima će to biti sve nijanse koje možete zamisliti, na obrazima će se nositi čim istaknutije rumenilo, dok će se na usne vratiti sjajilo.

La Rose à Poudrer rumenilo s efektom iluminatora Lancome (509 kn); Artistry svjetlucavo sjenilo za oči Duo Amway (460,69 kn); Olovka za oči MAC (145 kn); Lip Cushion sjajilo za usne Catrice (39,90 kn); Highlight&countouring stick Essence (34,90 kn)

Nakon dominacije mat ruževa, ove ćemo sezone voljeti sjajne i masne usne u crvenim i ružičastim nijansama, a za blistavo lice tu su i dalje highlighteri - posebno je neodoljiv onaj kozmetičkog diva Lancôme koji dolazi u pakiranju u obliku ruže. Još jedan adut iz njihove nove kolekcije je paleta sjenila i tri nijanse ruža, a osim različitih nijansi za oči, u paletnom obliku dolazi i rumenilo - brend Essence nudi tri u jednom za jednostavno blendanje idealne nijanse na jagodicama.

Mark 3 u 1 rumenilo Avon (85 kn); Ombre ruž za usne Catrice (39,90 kn); Mark Lip Tint ruž za usne Avon (69 kn); Kolekcionarsko izdanje rumenila "I Have A Blush On You" YSL (397 kn); Paleta rumenila Essence (34,90 kn);

Adut za rumene obraze ima i kozmetička kuća Yves Saint Laurent: Osim kolekcionarskog izdanja "I Have a Blush On You" u kojem se skriva "ciglena" boja idealna za razigran ten, u proljetnoj kolekciji stiže i duo stick u dvije nijanse. Jednu boju nanesite na obraze, a drugu na usne, kako biste istaknuli kontrast.

Rumenilo i ruž u dvije nijanse YSL (271 kn); La palette La Rose Lancome (532 kn); Sjajilo MAC (179 kn); Paleta sjenila Catrice (39,90 kn); Mark kremasto sjenilo za oči Avon (48 kn)

Linker
18. travanj 2024 18:44