Ana Miščević
 Promo
prirodna kozmetika

Miris za dvoje: Poznata lica došla su na predstavljanje uniseks parfem inspiriranog mirisima grčke obale

Inspirirano grčkom obalom, kozmetički brend je ovaj dio Mediterana donio u centar Zagreba kako bi predstavio novi uniseks parfem. Brojna lica s hrvatske scene nisu propustila ovaj događaj.

Dizajner Aleksandar Šekuljica (ELFS), Đurđica Vorkapić iz Hippy Gardena, dermatologinja Ivana Nola, pjevačica Ivana Lovrić, Borna Kotromanić, glumice Marija Borić i Ankica Dobrić i voditeljice Ivana Šundov i Ana Miščević saznale su sve novitete kozmetičke kuće Apivita. Među prvima su isprobali liniju za hidrataciju kože Aqua Belicious, kao i prvi uniseks parfem Bee My Honey.

Parfem se otvara notama mandarine, limuna i ružmarina na koje se nadovezuju note cvjetova naranče, jasmina te lavanda i med. Bazu mirisa čine tonka-grah, pačulij i mošus. Slatkoća meda u mirisu izbalansirana je oštrinom bergamota i svježinom citrusa, čineći ga svježim. Kao inspiracija mirisu poslužila je vječno obasjana suncem grčka obala.

Promo

Promo

Najviše pažnje okupljenih privukao je kutak s obrnutim vrtom prepunim cvijeća koje predstavlja srž nove linije proizvoda za kožu lica. Holistički i znanstveni pristup razvoja kozmetičkih proizvoda Apivita je predstavila uz pomoć živih pčela bez čijeg postojanja bi bilo teško zamisliti život. Med i propolis koji proizvode pčele, predstavljaju glavne sastojke ovog brenda. Za događanje nagrađivana hrvatska umjetnica Jelena Barić oslikala je slikarsko platno s motivima linije za hidrataciju.

Promo
Ana Miščević

Promo
Anamaria Raić i Aleksandar Šekuljica

Promo
Ivana Šundov, Meri Delić i Iris Androšević Pinjuh

Linija Aqua Beelicious sastoji se od četiri proizvoda, a svaki od proizvoda smanjuje crvenilo i iritacije na koži te daje balansirani izgled, povećavajući elastičnost i mekoću kože. S hidratantnom gel kremom lagane teksture, hidratantnom gel kremom bogate teksture, hidratantnim serumom za lice i hidratantnim gelom za područje oko očiju s efektom hlađenja koža lica se održava lijepom i zdravom.

Promo
Meri Delić i Ankica Dobrić

Promo
Ivana Nola i Ivka Barić

Promo
Ivana Lovrić

Promo
Borna Kotromanić

Linker
17. travanj 2024 15:07