Promo
ZA SVAKI TIP ŽENE

Marilyn Monroe kolekcija crvenih ruževa

Transformirajte svoje usne koristeći zavodljivu kolekciju od četiri crvene nijanse inspirirane hollywoodskom zvijezdom Marilyn Monroe.

U novoj kolekciji svoju su mjesto našli Marilyn Ruby Red, originalna nijansa crvene koju je Marilyn obožavala i koja je postala njezin zaštitni znak, a koja pristaje gotovo svima, Marilyn Sunset Red koja je idealna za žene toplih i maslinastih tonova kože, Marilyn Berry koja najbolje pristaje svjetlijim tonovima kože te Marilyn Cabernet koja je najbolja za žene svijetlih tipova tena te tamne kose.

Max Factor je, inspiriran ikonom 50-ih i njenom ljubavlju prema makeupu i bojama, kreirao savršenu crvenu za svaku ženu.

PROMO

Ja sam definitivno glamur djevojka, volim taj naglasak boje koji ostavlja potez crvenog ruža. No, mogu razumjeti žene koje se ustručavaju kad su u pitanju crvene usne, bilo iz straha da ne izgledaju prenapadno ili da su odabrale crvenu nijansu koja im ne pristaje. Sada se svaka žena može zaljubiti u svoju crvenu i doživjeti Marilyn trenutak s novom Max Factor Marilyn MonroeTM kolekcijom ruževa – izjavila je Pat McGrath, globalna kreativna direktorica Max Factora.

Nova Marilyn Monroe kolekcija ruževa dostupna je od 1. svibnja po cijeni od 72,90 kn.

Linker
16. travanj 2024 22:30