Novi trend među poznatima!

Kylie i Rihanna nisu jedine: Iza ovih beauty brendova stoje naše zvijezde

Brojne svjetske celebe povezuje novi interes, a to je lansiranje vlastitog brenda kozmetike. Čini se da se taj koncept svidio i našim slavnima, a njihove proizvode hvale brojni znalci.

Jedan od omiljenih trendova među svjetskim zvijezdama svakako je lansiranje vlastitih beauty linija. U ovu su se branšu "bacile" Kylie Jenner, Rihanna, Scarlett Johansson, pa čak i Harry Styles, a čini se kako je trend osmišljavanja vlastitih kozmetičkih proizvoda zapeo za oko i našim poznatima. Od dekorativne, preko preparativne do one za njegu kože, u ponudi naših celebrityja može se pronaći doista mnoštvo odličnih proizvoda, a u nastavku donosimo nekoliko hvaljenih brendova za koje svaka beauty zaljubljenica treba znati.

La Piel by Lana Jurčević

Lana Jurčević svoj je brend kozmetike pokrenula 2018. godine, a cilj brenda La Piel jest udovoljiti potrošačicama koristeći najkvalitetnije prirodne sastojke. U ponudi La Piela mogu se pronaći brojni proizvodi, a posebno su hvaljeni oni koji štite od sunca, kao i oni za samotamnjenje, a stručni se tim trudi ponuditi korisnicima samo one proizvode koje bi i sami nanijeli na kožu. Većinu proizvoda izrađuju ručno te izbjegavaju sve sastojke koji bi mogli naštetiti zdravlju.

image

Cilj brenda La Piel jest udovoljiti potrošačicama koristeći najkvalitetnije prirodne sastojke.

LA PIEL

Čitajte i: Napokon i do Hrvatske: beauty brend Jessice Albe stigao u poznati online dućan!

Marrubi by Zsa Zsa

Potaknuta vlastitim problemima s kožom, Zsa Zsa je odlučila pokrenuti liniju Marrubi čija ideja i poruka potiče na ljubav i razumijevanje prema samom sebi. Za početak, glazbenica je lansirala samo dermatološki ispitan Recovery Oil, ulje idealno za jutarnju i večernju beauty rutinu. Ovaj je proizvod odličan za smirivanje problematične i upaljene kože, hidratizira je i vraća joj sjaj.

image

Za početak, glazbenica je lansirala samo dermatološki ispitan Recovery Oil.

MARRUBI

Belamakeup by Tia Mamić i Lada Mitrašinović

Prijateljice iz školskih klupa, Tia Mamić i Lada Mitrašinović pokrenule su brend Belamakeup, a htjele su lansirati proizvod kakav će trebati baš svakoj ženi. Iz njihove se ponude posebno ističe Glow&go losioni za tijelo koji hvale brojne zaljubljenice u beauty proizvode. Osim što njeguju kožu te joj pružaju sjaj, mnogi ove losione obožavaju zbog neodoljivog mirisa jantara.

image

Osim što njeguje kožu te joj pruža sjaj, mnogi ove losione obožavaju zbog neodoljivog mirisa jantara.

BELAMAKEUP

Čitajte i: Zsa Zsa o samopouzdanju, aknama i vlastitoj liniji za njegu kože: ‘Nisam se osjećala dovoljno dobrom‘

Shu Shu by Mashu

Jedan od najpoznatijih beauty brendova naših celebrityja svakako je Shu Shu glazbenice Maje Šuput. Naime, Maja je prije nekoliko godina pokrenula kozmetičku liniju inspiriranu florom i faunom te iznimno bogatu prirodnim sastojcima. Riječ je o eco i pet-friendly proizvodima, bez parabena i aditiva, a iz ponude se posebno ističe toaletna voda isprepletena notama bergamonta, frezije i crnog ribizla koju mnogi obožavaju.

image

Maja je prije nekoliko godina pokrenula kozmetičku liniju inspiriranu florom i faunom te iznimno bogatu prirodnim sastojcima.

MAJUSHKA

Čitajte i: Novo ruho poznate beauty oaze koja okuplja vrhunske dermokozmetičke brendove

Linker
19. travanj 2024 21:36