puno trikova u rukavu

Kako nanijeti maskaru da dobijete guste trepavice? Žene su poludjele za trikom Selene Gomez

Američka pop pjevačica nedavno je na TikToku podijelila nekoliko trikova i savjeta o ljepoti sa svojim obožavateljima.

Umorni smo od slavnih koji govore da je tajna njihove ljepote ispijanje puno vode i korištenje običnih hidratatnih kremica. Ovih dana, američka zvijezda Selena Gomez napravila je iznimku i podijelila nekoliko savjeta o ljepoti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Očito Selena zna ponešto o šminkanju, budući da je surađivala sa svjetskim vizažistima te je i vlasnica kozmetičkog branda ‘‘Rare‘‘.

Na TikTok videu koji je podijelila, pjevačica je otkrila da nosi hidratantnu kremu, a nakon što je nanijela bazu, Selena je pokazala na koji način dobije guste trepavice punog volumena. Naime, dok je češljajala štapić maskare kroz gornje trepavice, premazala je pincetom maskaru i skidala grudice s donjih trepavica između vrhova kako bi stvorila dodatni volumen.

Njezin beauty trik je u vrlo kratkom roku na društvenim mrežama postao pravi hit, a puno korisnika TikToka i Instagrama rekreiralo ga je. Hashtag #selenagomezmascarahack već je pokupio 33,2 tisuća pregleda, dok je video od @hayleybuix u kojem rekreira Selenin trik skupio više od milijun lajkova i preko 7 milijuna pregleda.

Dakle, ako želite savršene trepavice, svakako se ugledajte na Selenu Gomez! Osim toga, možete isprobati još jedan trik s rumenilom preko nosa koji je također pokazala u istom videu kako bi dobila prekrasan brončani ten. Djevojke su isto vrlo brzo prihvatile i ovaj trend te ga počele isprobavati na društvenim mrežama.

Linker
23. travanj 2024 09:34