Tri važna savjeta

Jennifer Aniston cijeli život nosi isti konfekcijski broj: Slavna glumica otkrila kako s 52 uspijeva izgledati kao da joj je 20

U novom intervjuu Jen je ispričala da svoju mladolikost održava s nekoliko zdravih navika i režimom prehrane koji je posljednjih godina vrlo popularan u svijetu.

Jennifer Aniston, zvijezdi jedne od najgledanijih humorističnih serija svih vremena - "Prijatelji", mnoge kolegice i žene diljem svijeta čude se kako uspijeva izgledati jednako, ako ne i bolje sada kada je u pedesetima, nego što je bila u dvadesetima.

U novom izdanju Peoplea, Jen je otkrila da je cijeli svoj život nosi konfekcijski broj 34, čak i sada kada je zakoračila u šesto desetljeće života, što definitivno nije lagan pothvat.

Čitajte i: Svijet je poludio za 'povremenim postom' pa sam ga isprobala: Bilo mi je zlo, vrtjelo mis e, ali me onda dočekalo iznenađenje

Ispostavilo se da plavokosa ljepotica preskače doručak, redovito je na povremenom postu (intermittent fasting) i trenira pilates, a uz sve to stigne neprekidno graditi svoju holivudsku karijeru koja uključuje njezinu emisiju "The Morning Show".

"Prilično prirodno postim, samo zato što nisam osoba od doručka. Ujutro volim popiti samo šalicu kave i uzeti kolagen", objasnila je Aniston. Zvijezda, koja je postala glasnogovornica brenda Vital Proteins, kaže da kolagen jača njezinu kosu, nokte i kosu te čini razliku na njezinoj koži, izdržljivosti i zglobovima.

Iako izbjegava ugljikohidrate, ponekad im popusti: "Počela sam si davati oduška pa tkao s vremena na vrijeme pojedem tjesteninu, sendvič... Svi se jako boje kruha, ali ja ga se više ne bojim. Ne deblja ako se jede umjereno", rekla je Jen.

Čitajte i: Uloga kolagena u službi ljepote! Sva lica čarobnog proteina koji je vašem organizmu prijeko potreban

Iako voli pilates, morala je prestati trenirati na neko vrijeme jer je ozlijedila leđa.

"Još u listopadu imala sam problema s leđima. Odradila sam jako naporan trening, a onda sam jednog dana pokušala ustati i nisam mogla. Doslovno sam pala na pod i na kraju morala otići na magnetsku rezonancu. Disk mi je iskočio 9 milimetara, tako da sam morala potpuno promijeniti način vježbanja", ispričala je Aniston.

Iako se vratila pilatesu, još uvijek ne smije trčati. "Nisam još uspjela trčati, a trčanje je moja ljubav. No, polagano ću ga ponovno uvrstiti ​​u svoje treninge", dodala je.

Čitajte i: Jennifer Aniston - žena na meti! Hoće li ikada prestati pritisak na jednu od omiljenih svjetskih glumica?

Što se tiče mentalnog zdravlja, glumica redovito meditira. "Meditiram svaki dan..i sjedim tiho dok pišem. To je dovoljno. I svaka vrsta joge je moja meditacija", poručila je Jen.

Linker
18. travanj 2024 10:59