Počastite se

Iz laboratorija Fenty Beauty dolazi savršen puder za proljeće! Lagana formula daje predivan ‘blur‘ efekt

Ako vam za toplije dane treba neki lagani puder sa super prekrivanjem, ne gledajte dalje. Rihanna je osmislila baš takav koji na njezin webshop dolazi u petak, 26. ožujka.

Došlo nam je proljeće, što u beauty svijetu znači samo jedno - prebacivanje na laganije teksture make-upa. S dolaskom sunčanih dana, više nam ne trebaju teški puderi i jako prekrivanje, već nešto laganije. Iz Rihanninog laboratorija dolazi nešto posve uzbudljivo i savršeno za predstojeće proljeće i ljeto.

Riječ je o novom tekućem puderu pod nazivom Eaze Drop Blurring Skin Tint s kojim je Rihannin brend Fenty Beauty zakoračio u svijet laganih podloga. Naravno, tu je i linija Pro Filt‘r, s puderima vrlo lagane, tekuće i mat teksture s bogatom hidratacijom, ali Eaze Drop linija laganija je i od nje.

Kako su poručili iz brenda, novi puder koži daje "prirodni, nježno blur finiš", dok je postojanost dugotrajna, ali lagana poput zraka. Prilično obećavajuće, zar ne?

Čitajte i: Modni svijet u šoku: Rihanna gasi svoj brend, pandemija joj je uništila poslovanje koje je postalo preskupo

I bočica je također nova - Eaze Drop dolazi u bočici koja se može stisnuti s aplikatorom za ispuštanje, tako da je jednostavno možete prstima nanijeti na kožu.

Za razliku od kolekcije Pro Filt‘r, Eaze Drop neće doći u rasponu od 50 nijansi. Naime, lagana formula ovog pudera prilično je svestrana pa je 25 prilagodljivih nijansi sasvim dovoljno. Bez obzira na to, asortiman odražava raspon nijansi Pro Filt‘r kolekcije pa ako već znate nijansu za svoj ton kože Pro Filt‘r pudera, moći ćete lako pronaći odgovarajuću i među Eaze Drop nijansama.

Što se tiče cijene, ona je prihvatljiva pa će vas puder iz nove kolekcije doći 21,50 funti, što je oko 200 kuna, a moći ćete ga nabaviti od petka 26. ožujka 2021. na službenoj Fenty Beauty stranici.

Čitajte i: Njezino veličanstvo - Rihanna! Pokorila je svijet glazbe, a sada prijeti kozmetičkim divovima

Linker
21. travanj 2024 19:36