Paše svačijem egu

Ivana Paradžiković zablistala u Esplanadi! Obožavana televizijska zvijezda uživa u više slobodnog vremena

U zagrebačkoj Esplanadi predstavljen je novi parfem poznatog hrvatskog brenda Hippy Garden, čije slatke note šećerne vate i miris grožđa nisu nikoga ostavili ravnodušnim.

Pjevačica Vanna, dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, TV voditeljice Tončica Čeljuska i Lana Pavić, novinarke Ivana Paradžiković i Ana Miščević, spisateljica Josipa Pavičić, poduzetnica Borna Kotromanić i glumac Borko Perić, bili su među četrdeset uzvanika koji su se, u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, okupili sinoć u Esplanadi na predstavljanju Ega, parfema poznatog hrvatskog brenda Hippy Garden koji je lani proslavio dvadeseti rođendan.

- Ego je sinonim za ugodu duše i tijela, ali ima veze i s vlastitim egom – rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić, osnivačica i vlasnica brenda, koja je za uzvanike priredila pravu poslasticu za sva čula.

image
Novi parfem Ego - Hippy Garden.
PROMO

Čitajte i: Inovativan proizvod domaćeg brenda: Zaštitne torbice za maske ono su što nam hitno treba

Gosti su, naime, imali priliku uživati u slatkom crnom vinu Port of Grimalda te slasticama od crne čokolade poznatog Esplanadinog slastičarskog tima.

Crna boja nije odabrana bez razloga – crna je i bočica Ega u kojoj se krije parfem s notama slatkih akorda šećerne vate i mirisa grožđa sorte Isabella.

Osnovna parfemska kompozicija se sastoji od eteričnog ulja nerolija koji se dobiva iz cvjetova drva gorke naranče, te ulja cvijeta irisa umirujuće arome. U početku snažan i intenzivan, parfem se razvija u mekan i nježan ukras egzotične zavodnice stvarajući delikatni veo mirisa koji se razvija kroz sate.

image
Đurđica Vorkapić i Tončica Čeljuska.
PROMO

Bonus večeri punoj pozitivne energije i dobrog raspoloženja bilo je i predstavljanje ulja za tijelo sa svjetlucavim česticama koje je također crne boje. Riječ je o kombinaciji prirodnog ulja lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije, koja kožu čini mekom i svilenkastom te sjajnom, istodobno je lagano potamnjujući.

Ova ekskluzivna, limitirana kolekcija proizvoda dostupna je u trgovinama Hippy Garden, kao i u Esplanade Zagreb Hotelu.

image
Ana Miščević.
PROMO
image
Borna Kotromanić.
PROMO
image
Đurđica Vorkapić i Borko Perić.
PROMO
image
Jelena i Perica Bukić.
PROMO
image
PROMO
image
Josipa Pavičić.
PROMO
image
Vanna i Sanja Agić.
PROMO
Linker
24. travanj 2024 00:59