PROMO
svijet parfema

Iskustvo autentične ljepote kroz miris za kosu i kožu: Njime i Nika Turković voli istaknuti svoju individualnost

U veljači, mjesecu kojeg vezujemo uz ljubav, romantiku i bajkovite trenutke u zagrljaju voljene osobe, Authentic Beauty Concept donosi posebno izdanje svojeg već prepoznatljivog mirisa za kosu i kožu - Eau de Toilette (EDT).

Miris se smatra jednim od najromantičnijih poklona, jer je osjet njuha snažno povezan s emocijama i sjećanjima, a čista, svježa i elegantna cvjetna kreacija te bezvremenski dizajn bočice ukrašen elegantnom crnom mašnom predstavljaju savršeni poklon za vaše voljene.

Često miris povezujemo s određenom uspomenom i osobom, stoga je važno da taj miris bude što autentičniji. Kao što vrhovi prstiju imaju jedinstveni otisak, tako i tijelo ima vlastiti individualni, autentičan miris, a Authentic Beauty Concept EDT nije kreiran da bi prikrivao mirise, nego naglasilo note koje vas čine "vama". Upravo taj miris može kreirati nove uspomene.

image

Authentic Beauty Concept

PROMO

Zašto Authentic Beauty Concept Eau de Toilette?

  • savršen mirisni poklon za kožu i kosu
  • bez silikona, mineralnim ulja i parabena
  • svi Authentic Beauty Concept proizvodi imaju PETA certifikat i registrirani su od strane The Vegan SocietyTM
  • note prirodnih začina s aromom svježeg bijelog cvijeća i pamučne, puderaste ljubičice
image

Authentic Beauty Concept

PROMO

Pakirano u 25% recikliranoj staklenoj bočici te klimatski neutralnoj kutiji - kupovinom ovog proizvoda, Authentic Beauty Concept potpomaže rad dobrotvornog udruženja PlasticBank čiji je cilj prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada iz oceana

Posebno izdanje Authentic Beauty Concept Eau de Toilette je dostupno u odabranim Authentic Beauty Concept partnerskim salonima i u web shopu HairShop.hr.

Linker
02. srpanj 2022 19:45