Profimedia, KCS Presse
SREĆA NOVOG DOBA

Glumica Natalie Portman otkrila svoju omiljenu beauty aplikaciju

Ljepotica poput Natalie Portman doista ne treba ujutro ulagati puno vremena u svoj izgled da bi izgledala prekrasno. U nedavnom razgovoru za Harper’s Bazaar otkrila je koje su njezine jutarnje, ali i dnevne beauty rutine te koja ju je aplikacija posebno oduševila.

Glumica je u razgovorima i televizijskim intervjuima često spominjala kako ne voli previše vremena trošiti na uređivanje, a od kad je u ožujku rodila svoje drugo dijete, ni količina slobodnih sati u danu joj ne dopušta da se previše posvećuje sebi i svom izgledu. Otkrila je tako da joj se jutra u kupaonici svode na tuširanje, pranje zubiju i nanošenje hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom te dezodoransa.

Vegansku prehranu smatra zaslužnom za svoju lijepu i uvijek svježu put, a ponekad si priušti profesionalnu pedikuru i manikuru, i to – u udobnosti svog doma. Oskarovka je u razgovoru otkrila da je redovni korisnik beauty aplikacije Priv, koja korisnicima omogućuje naručivanje kućne pedikure i manikure. To, joj, kaže, uštedi gomilu vremena i olakša organizaciju oko čuvanja petogodišnjeg sina Alepha i malene Amalie.

New York City, NY  - *EXCLUSIVE*  - Actress Natalie Portman was spotted touching down with her two kids at JFK Airport in New York City. Portman looked the part of a busy mom as she strolled with her daughter Amalia in her arm and her son Aleph holding her hand on her way out of the terminal.

Pictured: Natalie Portman, Alehp Millepied, Amalia Millepied

BACKGRID USA 15 JUNE 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 338015232, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Glumica Natalie Portman s djecom u Zračnoj luci JFK u New Yorku 15. lipnja 2017

Uz spomenute tretmane, 35-godišnjakinja se redovito podvrgava akupunkturi i masažama.

Što se tiče kose, Natalie rijetko s namjerom ide kod frizera. Prilikom profesionalnog uljepšavanja ponekad zamoli stručnjake da joj malo skrate kosu, i na to se otprilike svode njezine želje kad je u pitanju frizura. Za zdravlje kose koja je, kako kaže, konačno poprimila njezinu prirodnu boju, glumica koristi šampon i regenerator s mirisom ruže.

Uvijek štedljiva s vremenom kad su u pitanju beauty rituali, mlada mama otkrila je kako svojim muškim kolegama “zamjera” što je za njihovo pojavljivanje u televizijskom intervjuu dovoljno da se “iskotrljaju iz kreveta”, dok ona mora “dva sata sjediti na šminkerskom stolcu”.

“Kad zbrojim koliko sam sati u životu provela šminkajući se, shvatim da sam za to vrijeme mogla napisati pet knjiga. Iako, ne bi ih napisala” – našalila se glumica koju smo nedavno gledali u prekrasnoj ulozi Jackie 0. u istoimenom filmu.

USA. Natalie Portman filming ©Fox Searchlight Pictures new film: Jackie (2017). 
Plot: Following the assassination of her husband, First Lady Jacqueline Kennedy fights through grief and trauma to regain her faith, console her children, and define her husband's historic legacy., Image: 322034470, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark
Glumica Natalie Portman na snimanju filma Jackie

Linker
19. travanj 2024 11:29