Iznimno uzbuđena

Billie Eilish predstavila vlastiti parfem: ‘Ovo je moj najdraži miris na svijetu, lovila sam ga godinama‘

Pjevačica je nadzirala i dizajn bočice, za koji kaže da predstavlja njene omiljene dijelove tijela, parfem imena ‘Eilish‘ na tržištu će se pojaviti u studenom.

Pop zvijezda Billie Eilish (19) je nezaustavljiva - nakon uspjeha drugog albuma, promjenom imidža, sad je došao red na osvajanje i kozmetičke industrije. Pjevačica punog imena Billie Eilish Pirate Baird O’Connell predstavila je svoj prvi parfem, kojeg je nazvala po svom srednjem imenu - Eilish. Vijest o tome da uskoro izbacuje parfem 19-godišnja pjevačica podijelila je na drušvtenim mrežama. Također, priznala je kako je entuzijastično sudjelovala u cijelom procesu stvaranja svog mirisa. Osim toga, njena riječ bila je zadnja i u dizajniranju bočice, pakiranja, a odlučuje i o svemu vezanom uz promociju parfema.

Da je jako uzbuđena zbog svog 'debitantskog' parfema "Eilish" otkrila je i na društvenim mrežama, gdje je pokazala kako bočica izgleda, ali i opisala miris.

image
Billie Eilish kreirala je svoj prvi parfem.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Ovo je miris koji sam lovila godinama. Ovo je moj najdraži miris na svijetu. Parfemi su oduvijek, otkad pamtim, bili ogroman dio mog života i postojana. Bio mi je san kreirati ovaj miris i vidjeti kako se moje ideje ostvaruju. Ovo je jedna od najuzbudljivijih stvari koje sam napravila. Ne mogu dočekati da uskoro bude i vaš", napisala je vidno uzbuđena Billie.

U drugoj je objavi otkrila da će njen parfem biti dostupan u studenom. U opisu parfema piše da se mirisna kreacija otvara slatkim laticama s naglaskom na sočnu mandarinu i crvene bobice. Srednje note razvijaju se s finim začinima, bogatim kakaom i kremastom vanilijom. Baza su mu topli mošus, tonik i glatke drvenaste biljke.

image
'Eilish' na tržište dolazi u studenom.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Etična kozmetika

U razvijanju parfema pjevačica je surađivala s kompanijom Parlux, koju poznate osobe obožavaju, jer je njihov princip rada veganski i bez okrutnosti, a svoje mirise rade s čistim sastojcima.

Čitajte i: Stigli su beauty adventski kalendari! Izdvojili smo deset najslađih zbog kojih ćete Božić dočekati mirišljavi i ‘obnovljeni‘

Oblik bočice koji prikazuje dio glave, vrat i dio ženskih prsa - pomno su odabrani jer upravo to su najdraži dijelovi tijela Billie, koja ih je zato i odabrala za zaštitni znak svoje bočice.

Ovime se Billie priključila pravoj maloj vojsci poznatih dama koje su svoju slavu odlučile iskoristiti kao najbolju reklamu za vlastite parfeme.

Neke od najpoznatijih pop diva koje prodaju sada već i po nekoliko vrsta parfema definitivno je Britney Spears koja u svom portfelju ima gotovo 30 različitih parfema, među najpoznatijima su "Fantasy", "Prerogative" te "Curious" koji imaju po nekoliko verzija. Tu je i Christina Aguilera koja je parfem i sve njegove inačice nazvala po sebi.

Ariana Grande također ima nekoliko vrsta parfema, točnije osam, od kojih svaki dolazi u više verzija: "Thank U", "ARI", "Sweet Like Candy", no kritičarima se najviše sviđa - "Cloud". Jennifer Lopez ozbiljno se bacila u posao s kozmetikom, a uz šminku i sredstva za njegu, ova latino diva ima i svoje parfeme: "Glow" i "ONE", te najnoviji 'Promise'.

Linker
18. travanj 2024 05:46