neodoljivi

Belgijski dizajner predstavio beauty kolekciju, najimpresivniji su parfemi i ruževi

Van Notenova beauty linija jednako je šarena kao i njegove modne kolekcije koje obožavaju mnoga slavna lica.

Nakon što su Gucci i Dolce&Gabbana hrabro zakoračili u svijet ljepote i predstavili nove kolekcije ruževa, istim putem krenuo je i modni dizajner Dries Van Noten, poznat po apstraktnim siluetama i vibrantnim paletama boja. Njegov novi asortiman uključuje ruževe za usne, parfeme, balzam za usne, kreme za ruke i sapune.

image

Dries Van Noten kolekcija parfema.

DRIES VAN NOTEN/PRESS

Kada je riječ o parfemima, dizajner se fokusirao na unisex mirise s neodoljivim bočicama u ranim kombinacijama boja i uzoraka. U ponudi ima za svakog ponešto - od drvenastih, citrusnih do mošusnih i slatkih.

Bočice su u potpunosti biorazgradive te ih možete nanovo puniti refilom omiljenog mirisa. Kako je otkrio za Women's Wear Daily, kolekcija mirisa proizlazi iz Van Notenove vlastite opsesije mirisima iz djetinjstva. Kombinacije nota krše ustaljena pravila parfemske industrije, a kreirali su ih parfumeri iz nekoliko istaknutih kuća, uključujući IFF, Givaudan i Firmenich.

Čitajte i: Dva talijanska diva imaju najljepše proljetne kolekcije ruževa koji bogato njeguju usne

image

Dries Van Noten ruževi

DRIES VAN NOTEN/PRESS

Kolekcija ruževa sastoji se od 30 nijansi - od nude do tamnih bobičastih. Dizajner je mislio na sve pa je u novu ponudu uključio i nekoliko beauty dodataka poput ogledala i češlja. Petnaest ih ima satenski završetak, 10 mat, a pet je s prozirnim finišem. Kako bi nanošenje ruževa bilo zabavno, svoju omiljenu nijansu možete nositi u četiri izmjenjiva bulleta u različitim bojama i uzorcima. Jako fora!

image

Svoju omiljenu nijansu možete odjenuti u četiri različite ambalaže.

DRIES VAN NOTEN/PRESS

Održivost je i u kolekciji ruževa bila na prvom mjestu. Osim što ih možete ponovo napuniti, njihova ambalaža ne sadrži plastiku, a futrole su također izrađene od materijala koji se može beskrajno reciklirati pod imenom "Zamak". Kolekciju možete kupiti isključivo na web stranici Dries Van Noten.

Linker
19. travanj 2024 15:01