Instagram
I TOGA JE BILO...

Najčudniji beauty trendovi iz 2017. godine za koje se nadamo da će pasti u zaborav

Šljokaste guze, šljokasti korijen...u 2017. sve je bilo svjetlucavo!

Iz godine u godinu popularnost društvenih mreža raste, a s njima i velika želja za stvaranjem trendova koji će biti još bolji, još zamjećeniji, još nevjerojatniji.

Kad su čudni i nenosivi trendovi u pitanju, 2017. godina bila je apsolutni prvak - s Instagrama su nas bombardirale fotografije vijugavih obrva, pjegica u bojama duge i ludo iscrtanih usana s kojih su se smiješila prava mala remek djela.

Šljokice su dobile unapređenje pa su od tradicionalnog blagdanskog make-upa dobile angažman tijekom cijele godine; na guzama rasplesanih festivalskih partijanera, korijenima djevojaka koje nisu stigle otići frizeru i, potpuno suludo, ne jezicima brojnih djevojaka koje nisu shvaćale da je taj zabavni eksperiment opasan za zdravlje.

Ovi trendovi dobili su veliki prostor među mlađom publikom, no nadamo se da ćemo ih s 01.01. zauvijek pohraniti u ladicu zaborava.

Svjetlucava guza

Guze punih šljokica iskakale su sa svih strana cijelo ljeto, ponajviše zahvaljujući festivalima na kojima je najvažnije biti zamijećen

Instagram

Šarene pjegice

Make-up artisti zaključili su da pjegice ne treba skrivati, već istaknuti živahnim bojama

Instagram

Žuti obrazi

Rihannina linija Fenty Beauty donijela je i žuto rumenilo, koje su njezine obožavateljice bez pitanja nanosile na obraze

Instagram

Vijugave obrve

Jedan od najružnijih trendova bile su obrve, i to vijugave. Zamislite samo koliko bi truda morali uložiti da izgledate ovako:

Instagram

Lude kreacije na usnama

Od fascinantnih do suludih, oslikane usne nisu izlazile iz mode

Instagram

Šljokasti korijen

Za pokrivanje izrasta, najbolje su šljokice! Ili su barem tako tvrdile poklonice ovog trenda...

Instagram

"Pernate obrve"

Obrve razvučene u oblik perja osmislili su beauty vlogeri željni eksperimenata

Šljokasti jezik

Ako u instagram upišete hashtag #glittertongue pronaći ćete stotine fotografija na kojima djevojke plaze jezik ispunjen šljokicama. Ovaj trend nije samo potpuno besmislen već je i opasan

Instagram

Linker
20. travanj 2024 12:47