Matej Dokić
minimalno zahtjevan

Što je LF FULL FACE: Saznajte sve o zahvatu koji jamči prirodan izgled

Zahvat koji su osmislili dr. sc. Peter Lohuis i dr. sc. Boris Filipović, partneri u Poliklinici LF Medical Group u Zagrebu, kao krajnji rezultat jamči - prirodan izgled. LF Full Face je za pacijenticu minimalno zahtjevam, a daje maksimalan rezultat.

LF Full Face, zahvat koji će isprobati i jedna od naših čitateljica, je autorski pristup kirurškog pomlađivanja lica koji je individualno prilagođen željama i potrebama klijentica Poliklinike LF Medical Group. Doktor Lohuis i doktor Filipović htjeli su riješiti problem s kojim su se često susretali. Naime, starenje se ne manifestira podjednako na svim dijelovima lica, pa se često pogrešno stavlja fokus na samo jedan njegov dio, onaj na kojem je ono najviše vidljivo.

--> Uključite se i osvojite makeover na dar

Ponekad se preveliki naglasak stavlja na samo jedan segment lica čime se stvara veliki kontrast naspram ostatka, što u konačnici može rezultirati neprirodnim tj. "operiranim izgledom".

Poliklinika Lohuis Filipovic
Fotograf Matej Dokic 041019
Matej Dokić

Kako samo ime govori, LF Full Face, stavlja naglasak na izgled cijelog lica, a ne 'popravljanje' samo jednog dijela - kako bi se zadržao prirodan izgled

Upravo iz tog razloga tim doktora Poliklinike LF Medical Group je osmislio kirurški pristup pomlađivanju kod kojeg se pažnja stavlja na cijelo lice. Kod LF zahvata se unutar jedne operacije obavi više različitih kako bi rezultat bio prirodan izgled i kako bi mimika lica ostala normalna, a i oporavak je, u usporedbi s otalim klasičnim metodama pomlađivanja, brz i bezbolan.

LF Full Face se bazira na deep plane facelift pristupu kod kojeg se podiže čitava struktura lica, a ne samo zateže koža kao kod klasičnih zahvata koji nude kratkotrajan i neprirodan rezultat. Proces starenja u licu nije samo posljedica opuštanja kože, već i spuštanja struktura kao što je mast u donje dijelove lica, te opuštanja i rastezanja mišića.

Osim deep plane facelifta - LF Full Face pristup uključuje u pravilu podizanje obrva, korekciju kapaka i podočnjaka, operaciju usnica, rekontrukciju vrata, te transplantaciju masti s matičnim stanicama u lice. Svaki od tih zahvata se dodatno prilagođava svakom pojedincu, a sve s ciljem postizanja prirodnog izgleda uz dugotrajne rezultate.

Poliklinika Lohuis Filipovic
Fotograf Matej Dokic 041019
Matej Dokić

Više o makeoveru čitajte ovdje!

Linker
24. travanj 2024 15:53