GLORIA MAKEOVER

Novo lice dobitnice makeovera: Pogledajte kojim smo je sve zahvatima pomladili

Profesorica Sanja Sorko osvojila je LF Full Face kirurško pomlađivanje lica i vrata u Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group, a na tom putu pratili smo je u stopu...

Nakon što smo doznali kako je dobitnica glavne nagrade velikog Glorijinog nagradnog natječaja profesorica Sanja Sorko (57), došlo je vrijeme da vam i pokažemo kako je izgledao tijek njezina pomlađivanja.

Naime, profesorica u najboljim godinama osvojila je LF Full Face kirurško pomlađivanje lica i vrata u Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group, vođena iskusnim dr.sc. Peter JFM Lohuisom i dr.sc. Borisom Filipovićem, plastičnim kirurzima glave i vrata te njihovim stručnim timom suradnika.

Podsjetimo, između stotinu pristiglih prijava, Sanja se našla u užem izboru u konkurenciji sa Sandrom Kovač (51) i Alenkom Trokter (44). Stručni tim Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group ocijenio je kako je profesorica najbolja kandidatkinja za LF Full Face makeover, no i ostale dvije kandidatkinje su dobile makeover koji ćete moći pogledati uskoro na gloria.hr.

image
Između stotina pristiglih prijava na naš nagradni natječaj u u ži krug izbora ušle su Sanja Sorko, Alenka Trokter i Sandra Kovač.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Kako nije riječ o samo jednom već o ukupno šest estetskih zahvata, cijeli postupak Sanjinog makeovera je iziskivao vrijeme za postizanje najboljih rezultata. LF Full Face pristup je u njenom slučaju uključivao sljedeće postupke:

  • facelift - podizanje lica
  • necklift - podizanje vrata
  • liplift - podizanje usnica
  • browlift - endoskopsko podizanje obrva
  • gornja blefaroplastika - korekcija gornjih kapaka
  • donja blefaroplastika - korekcija donjih kapaka
  • ZO SKIN HEALTH 3 STEP kemijski piling lica
image
Dobitnica Glorijinog makeovera snimljena u Poliklinici Lohuis Filipović prije zahvata.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Ono po čemu se ova Poliklinika razlikuje od drugih je pristup prema svojim klijentima, ali i njihovu tijelu. Tako se prije bilo kakvog operativnog zahvata klijentima savjetuje proći tretman akupunkture, jer osim što je dobra zbog opuštanja prije operacije, akupunktura je izvrsna i zbog bržeg oporavka nakon operativnih postupaka.

Akupunkturu je pobjednici velikog Glorijinog natječaja radila Vesna Mudrinić iz studija Satori Acupuncture, kako bi je adekvatno pripremila za sve što je uslijedilo.

Tako opuštena i poletna, profesorica Sanja nam je uoči operacija rekla da nema straha od zahvata.

Stigla je u pratnji svoje mlađe kćeri koja joj je na ovom putu bila velika podrška, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu u nastavku.


Kako naša dobitnica izgleda danas, nakon što se u potpunosti oporavila od svih zahvata, pogledajte u tiskanom izdanju magazina Gloria i na Gloria.hr u ekskluzivnom videu koji donosimo 10. prosinca!

Linker
19. travanj 2024 19:40