Matej Dokić
7. studenog

Ne propustite novi broj magazina Gloria: Imamo makeover na dar - 4 zahvata za novi izgled!

Gloria i Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group iz Zagreba otvaraju kreativni natječaj za sve željne promjene izgleda!

Mnogi zadovoljni pacijenti dr. Petera Lohuisa i dr. Borisa Filipovića mogu posvjedočiti koliko im je novostečeno samopouzdanje nakon LF FULL FACE zahvata pomoglo u nekim novim životnim izborima. Nizozemsko-hrvatski kirurški dvojac ima, naime, jedinstven pristup pomlađivanju koji obuhvaća niz kirurških zahvata - lifting lica, lifting vrata, podizanja obrva i usana, korekcija gornjih i donjih kapaka te korekcija nosa i ušiju - i to u jednoj operaciji, pod istom anestezijom.

Gloria i Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group iz Zagreba otvaraju kreativni natječaj na koji se mogu javiti svi čitatelji 40+ željni promjena u izgledu. Stručnjaci za estetsku kirurgiju lica pomladit će pobjednika natječaja koji počinje 7. studenoga i traje do 28. studenoga 2019. Na osobi koja pobijedi na natječaju obavit će se četiri zahvata, i to u skladu s njezinim željama i potrebama. Uz uporabu suvremenih kirurških metoda, LF tim medicinskih stručnjaka postiže prirodan izgled, uz kratkotrajan i bezbolan oporavak te dugotrajne rezultate.

Ne propustite prijavnicu u novom broju Glorije, 7. studenog!

Linker
25. travanj 2024 22:48