Dobro je znati!

Zvijezda Bridgertona otkriva beauty tajne koje je naučila na setu: ‘Podigli su mi samopouzdanje‘

Glumica Charithra Chandran u Netflixovoj seriji tumači lik Edwine Sharma, a značajne make-up lekcije sada je odlučila podijeliti s cijelim svijetom.

Glumica Charithra Chandran, koja u drugoj sezoni popularne serije Bridgerton tumači lik Edwine Sharma, za Vogue je otkrila beauty tajne koje je naučila prilikom snimanja. "Što je vaša beauty rutina jednostavnija, to je veća vjerojatnost da ćete je slijediti", govori Charithra, a njezina se beauty rutina sastoji od tek nekoliko osnovnih proizvoda, među kojima su najvažniji odstranjivač šminke, tonik i hidratantna krema.

image

Glumica obožava proizvode koji imaju više svrhi, a važno joj je i da njezina rutina podrazumijeva nježno tretiranje kože.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Naime, glumica obožava proizvode koji se mogu koristiti na više načina, a važno joj je i da njezina rutina podrazumijeva nježno tretiranje kože. Upravo je nježan pristup osnovna lekcija koju je naučila od vrhunskih vizažista sa seta Bridgertona.

“Stvarno počinjem shvaćati da je i moj make-up daleko bolji onda kada se brinem o svojoj koži”, kaže glumica, a otkrila je i kako se naučila šminkati zahvaljujući brojim pokušajima i pogreškama.

image

Glumica je na setu naučila pregršt lekcija.

PROFIMEDIA

“Šminka ne znači skrivanje stvari koje nam se ne sviđaju na našim licima, radi se o poboljšanju onoga što već imamo", tvrdi glumica koja je produkciji Netflixa posebno zahvalna zbog toga što su joj ovom priliku znatno pomogli u podizanju samopouzdanja.

Čitajte i: Kraljicu malih ekrana počeli su primjećivati tek kad je izgubila 68 kilograma: ‘Kao da sam bila nevidljiva‘

"To je uglavnom zato što sam shvatila da, ako Shonda Rhimes i Netflix na moju kožu, moje tijelo i moje lice ne vide kao prepreku, onda ono to očito nije", priznaje.

Linker
16. travanj 2024 14:03