David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
Neke možemo kopirati

Uvijek isto mlada: Pet holivudskih trikova Sandre Bullock zbog kojih joj godine ne mogu ništa

Kad je ljepota u pitanju, Sandra Bullock vjeruje u onu "manje je više", koristi samo jednu, za holivudske standarde iznimno pristupačnu kremu, a stresa se rješava na najzabavniji mogući način.

Zvijezda filma "Miss Congeniality" nedavno je napunila 56 godina, no njezino lice izgleda desetak godina mlađe.

Sandra Bullock više je puta izjavila kako, kad je ljepota u pitanju, vjeruje da je "manje više", no isto tako da ne zazire od beauty tretmana koji će joj pomoći da dulje zadrži mladolik izgled.

Harper's Bazaar skupio je ultimativne beauty savjete tamnokose glumice, od kojih neke možemo ponoviti i u našem domu.

1. Piling se ne preskače

Sandra vjeruje da je piling jedan od najvažnijih rituala u njezi kože. Izvodi ga jednom tjedno i nikada ne preskače. Piling s kože lica skida odumrle stanice i čisti pore pa koža lakše diše, izgleda ljepše i bolje upija blagodati krema i seruma koje nanosimo. Mehanički pilinzi, s čvrstim zrncima uglavnom su stvar prošlosti, danas su najpopularniji proizvodi sa salicilnom kiselinom koju obožava i Jennifer Lopez, a koji izvode fini kemijski piling na licu.

(FILE) Sandra Bullock Donates 6,000 N95 Masks To Los Angeles Hospitals Amid Coronavirus COVID-19 Pandemic.
11 Apr 2020,Image: 513629174, License: Rights-managed, Restrictions: NO France, Model Release: no, Credit line: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

2. Vjerna je samo jednoj kremi

Slavne glumice kozmetičke tvrtke stalno obasipaju novim beauty proizvodima, no Sandra je uvjerena da ključ ljepote leži u postojanosti. Već godinama kožu pere krpicom za lice, a zatim nanosi kremu brenda Amway, pod nazivom "Artistry Youth Xtend", koja se prodaje po cijeni od 552 kune, a dostupna je i u Hrvatskoj. Izvrsni rezultati jasno su vidljii.

Press foto

3. Obožava EGF tretmane

Sandra je priznala da je oduševljavaju tretmani proteinom EGF (Epidermal Growth Factor), koji inače proizvodi naša koža, a kako starimo njegove zalihe se smanjuju. Taj protein potiče proizvodnju kolagena koji je zaslužan za elastičnost i mladenački izgled kože, a prilikom tretmana unosi se duboko u kožu za vrhunske rezultate.

Beverly Hills, CA  - Sandra Bullock Donates 6,000 N95 Masks To Los Angeles Hospitals Amid Coronavirus COVID-19 Pandemic.

BACKGRID USA 10 APRIL 2020,Image: 513616942, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

4. Ne preskače treninge, a vježba - sve

Sandra je uvijek u top formi, a bavljenje fizičkim aktivnostima pomaže joj da održi zavidnu figuru, ali i lijep ten, jer znojenjem tijelo izlučuje toksine. Nije ni čudo ško na pragu šezdesetih izgleda fantastično i ima tijelo upola mlađe žene. Holivudska glumica ne bira kad su fizičke aktivnosti u pitanju, važnojoj je samo da se dobro oznoji. Sandra vježba zaista sve - pilates, boks, aerobik, diže utege... Kad nema vremena za teretanu, odlazi na duge vožnje biciklom i uživa u svježem zraku.

*EXCLUSIVE* Los Angeles, CA - Actress and busy mother Sandra Bullock spent the day at a Sound Studio where she kept herself busy doing voice-over work for her character Scarlett Overkill for the upcoming animation film 'The Minions', she kept her look simple with a navy blue and white polka dot blouse, white trousers and strappy sandals matching her brown leather tote bag.
          April 10, 2014,Image: 190114958, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
Vitka glumica bijele traperice nosi bez problema

5. Vjeruje da je sretna žena - lijepa žena i zato redovito pleše

Kako izbaciti stres? Sandra bira još jednu fizičku aktivnost, ovaj put najzabavniju od svih. Naime, krajem svakog tjedna, glumica odijeva traperice, veže kosu u rep i traži mjesto na kojem će se dobro isplesati s prijateljima. Zvijezda hita "Brzina" smatra da tako izbacuje sav stres iz sebe i da upravo zato - blista iznutra.

(FILE) Sandra Bullock Donates 6,000 N95 Masks To Los Angeles Hospitals Amid Coronavirus COVID-19 Pandemic.
11 Apr 2020,Image: 513629197, License: Rights-managed, Restrictions: NO France, Model Release: no, Credit line: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čitajte i...

Od pudera do parfema, ovo su beauty proizvodi kojih se kraljica Elizabeta II. godinama ne odriče

Taj zlatni uvojak: Još jedan uspjeh 'žene s najljepšom kosom Instagrama'

Heidi Klum otkrila tajne savršenog tena: Lice čisti neočekivanim proizvodom iz drogerije

Linker
24. travanj 2024 09:51