BEAUTY NOVITETI

Tri nova pudera koja želimo probati

Puder je jedan od najbitnijih make-up proizvoda i rijetko koja žena ga ne koristi barem povremeno. On štiti kožu od štetnih utjecaja, ali i maskira sitne nedostatke lica, a potraga za savršenim mnogima je zamorna. Zbog toga vam donosimo tri noviteta iz beauty svijeta koji njeguju kožu, ali i prikrivaju nedostatke.

U potrazi za podlogom koja se savršeno stapa, izgleda prirodno i prilagođava svakom tenu, brend Deborah Milano kreirao je novi tekući puder - Dress Me Perfect. On donosi jedinstvenu inovaciju - formulu koja omogućuje koži da diše. Zbog lagane teksture jednostavno se stapa s kožom, zaglađuje ten i briše nepravilnosti, a obogaćen je mikro kuglicama i DH kompleksom koji koži daje kisik.

Deborah
Dress Me Perfect (30 ml), 99,90 kn

Rimmel London donosi revoluciju među laganim formulama. Puder Fresher Skin pruža prozračno i prirodno prekrivanje bez nepoželjnog sjaja. Lagano se razmazuje, a aloa, kamilica i alge pomažu u reduciranju crvenila i ujednačuju ten.

Fresher Skin, 65,90 kn (u prodaji od studenog)

Iz Diorove linije za njegu kože predstavljen je Dreamskin Perfect Skin Cushion. Radi se o formuli između pudera i kreme, a luksuzan francuski brend ističe da sadrži čak 80% njegujućih sastojaka. Ima teksturu koja se trenutno stapa s kožom, ten ostaje svjež, boja prirodna, a njegovo praktično pakiranje omogućuje dotjerivanje u trenu.

Dreamskin cushion (2x15g), 617,00 kn

Linker
19. travanj 2024 12:44